EXCLUSIV Divorţul a pus-o la pământ pe «Casnica» de la MasterChef: «Am stat cu perfuzii, am slăbit şase kilograme»

image
Nicoleta Matea (FOTO PLAYBOY)

S-au strâns norii negri în viaţa Nicoletei Matea. "Casnica" de la MasterChef, care s-a remarcat şi printr-un pictorial în "Playboy", trece prin clipe deosebit de grele.

Roşcata şi soţul ei au decis să divorţeze, după ce nu s-au mai văzut timp de patru luni. Nicoleta a dezvăluit la emisiunea Click! de la Prima TV că nu ştie exact ce s-a întâmplat şi că ea crede că bărbatul a avut o relaţie extraconjugală.

"Nici eu nu ştiu, din cauza distanţei, s-a rupt ceva între noi. Ne-am trezit despărţiţi. Nu ştiu dacă m-a înşelat, bănuiesc, dar nu am nicio dovadă, nici nu vreau să caut. În momentul în care un om nu mai vrea să vină să te vadă, nu îţi mai răspunde la telefon, te gândeşti. Am discutat.

Am stabilit cu cei de la Playboy să vin să stau o lună. Am venit dintr-o anumită ţară, nu vreau să spun, sunt detalii personale. Divorţul nu mai e o chestie personală, dacă nu anunţam eu, poate se întorcea împotriva mea", a explicat Nicoleta.

Deşi e cu zâmbetul pe buze, "Casnica" a dezvăluit că a fost la pat două săptămâni şi a stat cu perfuzii. A fost o perioadă în care a slăbit şase kilograme. Nicoleta a recunoscut că i-a fost greu să accept că va divorţa, pentru că îl iubea foarte mult pe soţul ei. Însă cei doi au discutat şi şi-au dat seama că nu au un viitor comun. Mai mult, din cauza îndoililor ei şi a unui anturaj nu tocmai potrivit, căsnicia lor nu mai poate continua.

"Încerc să îmi păstrez zâmbetul, a fost o perioadă grea, de aproximativ două luni, în care refuzam să mănânc, am stat cu perfuzii, am slăbit şase kilograme. Nu pot să accept ideea de divorţ, am început un drum cu un om pe care îl iubeam şi nu pot să accept. Sunt patru luni de când nu ne-am văzut, încerc să mă obişnuiesc. Noi am stabilit ca el să vină în ţară să mă ia, sau dacă îmi găsesc un proiect stabil, el să vină la două săptămâni. În fiecare săptămână îmi spunea vin săptămâna viitoare şi uite nu s-a mai întamplat.

Bănuiala mea a venit acum două luni. Inclusiv acum vorbim, am purtat o discuţie ca doi oameni maturi, poate ne dorim lucruri diferite. Poate pauza asta ne-a făcut să ne dăm seama ce ne dorim. Era plănuit să rămân însărcinată în octombrie, încă vreau, nu cu el, nu mai avem un viitor. Nu vreau să sper la un lucru ce nu mă face fericită, s-au născut îndoieli, m-ar deranja. Nu ne-am certat, am discutat ca doi oameni maturi. Are tot dreptul să îşi găsească pe altcineva. Pretendenţi sunt mereu, nu ştiu dacă sunt pregatită.

Mergea totul între noi, găteam toata ziua, orice îşi dorea, el era fan paste, vita cu piure de trufe, mai inventam eu, desert nu îi găteam. Desertul ăla era ok, la locul lui. El mă întreţinea pe mine, de asta nu am mai vrut să stau acolo, nu sunt genul ăla de femeie. Lucrurile merg bine în ţară, mă pun pe picioare. Ne lega totul, ne iubeam enorm. Poate oamenii din jur, bănuiesc că anturajul l-a influenţat, oamenii cand văd că doi oameni sunt fericiţi, îşi doresc să strice asta. Când el şi-a făcut un cerc de prieteni, au început schimbările, când am plecat, şi-a făcut nişte prieteni bărbaţi. Asta am simţit eu că a fost ruperea de căsnie. Cand eram acolo, ieşeam numai impreuna", a povestit Nicoleta la emisiunea Click! de la Prima TV, difuzată de luni până joi, de la ora 22.30.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK