EXCLUSIV «Doar n-am dansat degeaba în fundul gol prin cluburi!» O starletă de la noi şi-a luat super maşină

image
Maşina a costat 13.000 de euro

Are permis de şase ani şi conducea maşini de împrumut. Sexy-Brăileanca a strâns ban lângă ban şi de curând a intrat în rândul şoferilor cu autoturism propriu. Blonda şi-a achiziţionat un model opel, second-hand, pentru care a scos din buzunar 13.000 de euro.    

Visa de mult să aibă maşina ei. Sexy-Brăileanca, pe numele real, Florna Mihăilă, este mândră nevoie mare. Blonda şi-a luat recent un autoturism şi nu-şi mai încape în piele de când se urcă la  volanul propriei maşini. Ea a povestit pentru Click! cum şi-a ales modelul şi cât a costat-o toată afacerea.

image
Maşina a costat 13.000 de euro

"Am permis de şase ani şi chiar mă enervam că luam amenzi când conduceam ocazional maşinile prietenilor. Îmi doream de mult, de când am văzut noul model de la Opel. Într-o seară am intrat pe internet, am căutat şi prima maşină pe care am văzut-o am şi cumpărat-o.

Am fost cu ea înainte să o testez. Arată impecabil, este din 2011 şi m-a costat 13.000 de euro. Am strâns bani şi mi-am luat-o singură. Doar nu am dansat degeaba în fundul gol prin cluburile din toată ţara. Măcar eu mi-am cumpărat-o singură, nu am primit nimic cadou", ne-a spus Florina.

image
Maşina a costat 13.000 de euro

simeon stalpnicul png
Maşina a costat 13.000 de euro

Chiar dacă a muncit pentru noua ei achiziţie, maşina a stârnit deja invidie în rândul vecinilor de la bloc, care vorbesc pe la colţuri de "bijuteria" ei pe patru roţi. Sexy-Brăileanca se plânge că a găsit maşina zgâriată după ce a ocupat locul de parcare al altui şofer. 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
Berlusconi Salvini Meloni foto EPA EFE jpg
Kate și William
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg