EXCLUSIV! EBa, la terasă cu şlapi din plastic de 200 €! FOTO

Ultima actualizare:
Când a văzut că este  fotografiată, mezina  preşedintelui a  chemat bodyguarzii
Când a văzut că este fotografiată, mezina preşedintelui a chemat bodyguarzii

Criza, criză, dar nu şi pentru ea. Elena Băsescu merge pe străzile din România ca pe podiumul de modă de la Milano, afişând piese ultimul răcnet, de mii de euro.

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent de mână cu logodnicul ei, şi el îmbrăcat la fel de ostentativ.

Rar îi vezi împreună, în ţară, căci îşi fac mai mult veacul la Paris şi la Bruxelles. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au ieşit luni la masă, la terasa Issoleta din Herăstrău, însă prezenţa fotoreporterilor Click! le-a stricat prânzul. Iritaţi la maximum, cei doi au părăsit locul val-vârtej, cu destinaţia Casa di David, pentru o porţie de intimitate.

EBa si iubitul s-au relaxat şi au luat masa la o terasă din Herăstrău

asdg
asdg

Înainte de a se urca în maşină, Elena şi Syda s-au luat de mână, parcă pentru a ne demonstra că relaţia lor e pe roze.

Şi la această ieşire în public, mezina lui Traian Băsescu şi-a pus pe ea ce avea mai bun în dulap: o rochiţă cu imprimeu floral şi croi avangardist, la care a asortat o pereche de şlapi roz, din plastic, dar care costă peste 200 de euro (860 de lei), mai mult decât salariul minim pe economie (670 de lei). Ana Maria Cor­­nea, stilistul anului 2011, i-a dat un plus pentru ţinută, dar un minus pentru aspectul picioarelor.

Elena s-a urcat în maşina condusă de Syda

simeon stalpnicul png

"Tăietura piesei vestimentare e simplă şi marchează talia într-un mod plăcut, însă imprimeul în culori vii, realizat din motive micro florale, este cu adevărat special, fiind atuul rochiei. Accesoriile sunt puţine, bine alese şi de calitate! Ce mă deranjează vizual sunt papucii Valentino din plastic, care costă 200 de euro! Sunt frumoşi, dar nu potriviţi la această rochie! Gambele sunt uşor cam nelucrate la sală, iar pentru a ascunde acest mic defect aş recomanda un minim de toc!", a declarat, pentru Click!, Ana Maria Cornea.

La fel de gătit şi preocupat de imaginea sa e şi iubitul Elenei Băsescu. Bogdan Ionescu a ieşit la masă îmbrăcat lejer, dar cu firma la vedere. Iniţialele Louis Vouitton de pe curea îţi luau ochii de la o poştă.

Când a văzut că este fotografiată, mezina preşedintelui a chemat bodyguarzii

simeon stalpnicul png

"Părerea mea e că o cămaşă la trei nasturi descheiată şi cu mânecile suflecate îl face pe purtător foarte sexy, iar în combinaţie cu jeansul scurt şi mocasinii din piele întoarsă formează un outfit smart-casual cu mult bun gust. Brăţările, ochelarii de soare şi cureaua Louis Vouitton (care costă 400 de euro) sunt accesoriile care îi completează perfect ţinuta!", ne-a mai declarat stilistul.

Vezi aici o galerie foto


    asdg
asdg

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu sunt împreună de doi ani, iar apropiaţii lor susţin că în primăvara viitoare vor face nunta. Click! v-a prezentat pe larg, în urmă cu o lună şi jumătate, detalii despre acest eveniment important. Se pare că EBa şi Syda ar fi interesaţi de Ambasad'or, din Otopeni, dar şi de Palatul Ştirbey, pentru nuntă. Invitaţii, 500 la număr, vor fi aleşi pe sprânceană, cu siguranţă şi în funcţie de simpatiile politice ale ei, dar şi ale celebrului său tată, Traian Băsescu.


    Când a văzut că este  fotografiată, mezina  preşedintelui a  chemat bodyguarzii
Când a văzut că este fotografiată, mezina preşedintelui a chemat bodyguarzii

Citeşte şi:

EXCLUSIV! EBa vrea nuntă cu 500 de invitaţi!

EBa, mai lasă telefonul! FOTO

Ce rochie «obraznică» ai, EBa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net