EXCLUSIV! Elan: «Mihaela m-a vrut înainte să-l cunoască pe Bănică Jr.»

simeon stalpnicul png

Miliardarul Elan Schwartzenberg scoate la iveală noi detalii incendiare cu privire la începutul relaţiei sale cu Mihaela Rădulescu. Prezent la lansarea noului model de BMW Seria 5, afaceristul a povestit în exclusivitate pentru Click! faptul că vedeta l-a agăţat înainte de mariajul cu Ştefan Bănică jr.

Mai citeşte:

La Monaco, Mihaela nu are grija paparazzilor

Mihaela Rădulescu: «Vreau o Toyota şi la Monaco»!

Maşina condusă de mama Mihaelei Rădulescu, potenţială «bombă cu ceas»

Monica Columbeanu stă de vorbă cu Mihaela Rădulescu - VIDEO

Elan Schwartzenberg: «Mihaela m-a agăţat în discotecă»

Mihaela, te rugăm: Nu mai cânta! - VIDEO

„Hai să vă zic cum au stat lucrurile de fapt...". Aşa şi-a început miliardarul povestea tachinărilor dintre el şi femeia necunoscută publicului, pe atunci, Mihaela Rădulescu (41 de ani).

"Ea nu era o vedetă, nu era o persoană chiar atât de cunoscută când mi-a strecurat în palmă acea bucată de hârtie, pe care erau notate numele şi numărul ei de telefon. Intenţia Mihaelei de a mă aborda s-a petrecut înainte de mariajul cu Ştefan Bănică jr.", a mărturisit afaceristul.

Tatăl lui Ayan a continuat dezvăluirile şi a povestit totul despre hârtia cu datele de contact ale vedetei Antena 1.

Plăcut surprins de îndrăzneala unei femei aproape necunoscute, a pus mâna pe telefon şi a sunat-o.

„Eram într-o discotecă, celebră pe atunci, la Braşov. Nu îmi mai aduc aminte numele ei, dar ştiu că în perioada aia nu exista clubul "The Office". Am luat biletul şi l-am băgat în buzunar. Am sunat-o pe Mihaela, dar mi-a răspuns altcineva. Ce a urmat a fost căsătoria dintre ea şi Ştefan", a mai spus, cu zâmbetul pe buze, Elan.

Miliardarul, în vârstă de 43 de ani, a declarat, pentru Click!, în urmă cu aproape o lună, că este înnebunit după femeile cu iniţiativă şi că îi place să fie agăţat. "Îmi place să fiu agăţat. O femeie cu iniţiativă este absolut remarcabilă!", a spus atunci afaceristul.

Totul, după apariţia unui interviu în revista Playboy, în care a dezvăluit modalitatea prin care Mihaela a vrut să pună mâna pe el. Elan a vrut să clarifice şi acest aspect.

"Mihaela este cea care a declarat, în urmă cu câţiva ani, că mi-a dat acest bilet. Nu sunt eu cel care a făcut această mare dezvăluire", a încheiat afaceristul.

Imediat după interviul din revista pentru bărbaţi, Mihaela a ripostat şi a spus despre fostul ei soţ că avea o maşină modestă şi bani puţini. "Elan, în momenul în care ne-am cunoscut, conducea un Opel şi nu avea banii pe care îi are acum", a declarat Mihaela pentru site-ul emulte.ro.

Elan, invitat la nunta Mihaelei cu Ștefan

Mariajul cu Ştefan Bănică jr. a durat cinci ani, până în 1999, când Mihaela l-a cunoscut pe Elan Schwartzenberg.

La nunta Mihaelei cu Ştefan a participat şi Elan, care a mers la sindrofie împreună cu Ileana Pescariu, iubita acestuia de atunci.

Căsnicia Mihaelei cu solistul a început să scârţâie după primii doi ani, dar vedeta a ascuns acest lucru, recunoscând neînţelegerile doar la divorţ. Mihaela şi Elan au trăit în concubinaj aproape şase ani, căsătorindu-se în vara anului 2004, atunci când s-a născut fiul lor, Ayan.

Deşi au pozat întotdeauna în familia perfectă, cei doi s-au despărţit pe neaşteptate, în octombrie 2008.

1994 - 1999. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Ștefan Bănică jr. timp de cinci ani

simeon stalpnicul png

2004 - 2008. Mihaela s-a căsătorit cu Elan înainte de a se naște copilul lor

simeon stalpnicul png
cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Kate Middleton
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
Muzeele Vaticanului se închid din nou jpeg
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg