EXCLUSIV! Elena de la Mandinga, cocoţată pe tocuri-gigant

Ultima actualizare:

    De câteva săptămâni, solista o are stilistă pe Iulia Albu
De câteva săptămâni, solista o are stilistă pe Iulia Albu

Au fost o prezenţă de neuitat la Eurovision anul acesta, aşa că acum revin în Azerbaidjan, la Baku, pentru un show incendiar în noaptea dintre ani! Componenţii trupei Mandinga câştigă, astă-seară, cel mai mare onorariu încasat de un artist român la o petrecere de Revelion: 50.000 de euro! Ei au plecat ieri din România cu destinaţia Baku.

Elena de la Mandinga bifează o reuşită fenomenală chiar în noaptea dintre ani. Va urca pe aceeaşi scenă cu celebra formaţie Pussycat Dolls! Elena şi colegii ei de trupă vor susţine în această noapte un show în faţa miilor de fani din Azerbaidjan, pentru care vor încasa o sumă-record: 50.000 de euro. Pentru acest eveniment, focoasa Elena va purta două ţinute gândite special pentru acest concert, prima fiind formată dintr-un corset înnobilat cu motive ce aduc aminte de portul azer, completat de o ţinută „schelet" la care s-a lucrat cinci zile.

Încălţările au 21 de centimetri

simeon stalpnicul png

Elena va fi la înălţime atât la propriu cât şi la figurat, pentru că-şi va privi fanii de pe tocurile de 21 cm ale unor pantofi creaţi de renumitul Mihai Albu. Cea de-a doua ţinută este compusă dintr-un costum bondage, peste care artista va îmbrăca o piesa din plexi, şi accesorizată cu botine negre cu toc de 18 cm. Se pare că Elena a semnat un contract cu editorul de modă Iulia Albu, cea care se află în spatele schimbării de look a solistei. 

Trupa Mandinga a fost solicitată pentru concertul de Revelion de la Baku acum mai multe luni. După participarea la Eurovision, Mandinga a devenit una dintre cele mai populare trupe străine în Azerbaidjan, având chiar şi un fan-club în Baku. Tot în Baku au fost filmate mai multe cadre din cel mai recent videoclip Mandinga, "Papi Chulo". „Ne-ar fi plăcut să cântăm pentru români în noaptea dintre ani, dar insistenţele fanilor noştri din Azerbaidjan ne-au convins să ne urcăm în avion şi să petrecem cu ei trecerea în 2013. Suntem foarte fericiţi că piesele de pe albumul «Club de Mandinga» au depăşit graniţele României şi sunt atât de bine primite în multe colţuri ale lumii", spun cei de la Mandinga.

Şi ei fac bani mulţi de Revelion

Andreea Bănică aproape că nu va avea timp să-şi tragă sufletul în noaptea dintre ani. Cântăreaţa are antamate nu mai puţin de şapte recitaluri, toate în Bucureşti. Blonda îşi va începe programul în jurul orei 21.00 şi îl va termina spre dimineaţă. La 21.20, va cânta în Parcul Sebastian, la 22.30, la Romexpo, la 23.15, la Crystal Palace, apoi va avea două recitaluri şi la Militari Residence Ballroom, în săli diferite: unul la ora 00.20, iar altul, la ora 01.00. La 01.45, va merge la Bamboo, iar la 02.30,  la restaurantul Bârlogul Lupilor, din Drumul Taberei. În noaptea asta va strânge în jur de 40.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Ştefan Stan «produce» 11.000 de euro de Revelion. După ce a câştigat „Vocea României” e unul dintre cei mai căutaţi artişti. Ştefan Stan a fost „cumpărat” de către un bogătaş din Târgu Jiu, Călin Lemnaru, proprietarul mai multor cafenele, restaurante şi hoteluri. Artistului i-a fost oferit acest onorariu uriaş, pentru că afaceristul şi-a dorit ca doar el să-l aibă în programul artistic de Revelion. Astfel, Ştefan nu va mai cânta astă seară niciunde.

simeon stalpnicul png

Delia bate Bucureştiul în lung şi-n lat. De Revelion, va alerga dintr-un colţ în altul al Capitalei. Cântăreaţa are un număr record de concerte: nu mai puţin de nouă. Locaţiile unde solista va cânta sunt cluburi sau hoteluri: Barletto, Gondola, Hotel Rin, Jubile (patru spectacole în săli diferite), Cepi Grand Ballroom şi o petrecere privată. Pentru că-şi sacrifică noaptea dintre ani, Delia va fi recompensată pe măsură de cei care au chemat-o să le cânte. Astfel, pentru un recital până în ora 00.00, blonda încasează 2.800 de euro, la miezul nopţii tariful ajunge la 4.000 de euro, iar după ora 00.00, scade din nou la 2.800 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net