EXCLUSIV FOTO Maia Morgenstern, goală-puşcă într-un film secret

maia morgenstern actrita romanca jpeg
Marea actriţă Maia Morgenstern împlinește vârsta de 57 de ani, pe 1 mai. La mulți ani, distinsă doamnă!FOTO: cinemagia.ro

Maia Morgenstern îţi dă întâlnire în cel mai incitant thriller românesc semnat de regizorul Alexandru Maftei, “Domnișoara Christina”. Filmul, o adaptare a nuvelei fantastice scrise de Mircea Eliade, a avut premiera chiar în seara de Halloween, pe 31 octombrie. De-a lungul timpului, Maia Morgenstern filmat orice: de la călugăriţă la prostituată. Dar n-aţi văzut-o niciodată goală într-un film. Până acum!

Fiecare apariţie a actriţei Maia Morgenstern este spectaculoasă, dar în filmul „Patul lui Procust” şochează de-a dreptul.

Filmează scene erotice, expunând un trup superb. Deşi filmările s-au făcut la sfârşitul anilor '90, iar premiera a fost în 2001, pelicula nu s-a difuzat niciodată în România, nici pe ecrane, nici la tv.

Pelicula în care Maia a filmat nud nu s-a difuzat niciodată în România

simeon stalpnicul png

În urmă cu veva timp  însă, scenele fierbinţi din film au început să circule pe Youtube. „Parcă a fost acum o sută de ani! Am amintiri foarte frumoase de la filmări. În special despre actorul rus Yankovskiy, care a jucat un Ladima foarte puternic. Iar eu eram tânără. Sigur că eram frumoasă! Scenele de dragoste nu au fost ceva neobişnuit pentru noi, dar nu am avut curajul să filmăm scene de iubire explicită. Nu am îndrăznit. S-a filmat cu «păcăleală», cum se face în cinematografie. Nu ştiu de ce nu a fost cumpărat acest film în România pentru că a fost premiat la o mulţime de festivaluri, mai mari sau mai mici", ne spunea Maia Morgenstern în urmă un an, când imaginile au ieșit la iveală.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Lungmetrajul „Patul lui Procust" este ecranizarea modernă a romanului lui Camil Petrescu. Poetul şi ziaristul Ladima (Oleg Yankovskiy) se sinucide, iar prietenul său încearcă să afle motivele sinuciderii lui. Astfel află că Ladima s-a sinucis din cauza unei misterioase Doamne T., interpretată de Maia Morgenstern.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
Charlene de Monaco
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna
vaccin pixabay