EXCLUSIV FOTO Ramona Bădescu nu se grăbeşte la măritiş! Cine i-a furat inima actriţei

CLIIMA20091119 0082 1 jpeg
Ramona Bădescu

A cunoscut dragostea la 45 de ani! Norocosul a fost tot un italian. Este vorba despre actriţa Ramona Bădescu care radiază de fericire de când şi-a găsit jumătatea.

Frumoasa româncă a declarat la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv că nu se grăbeşte să oficializeze relaţia, deşi recunoaşte că iubeşte de aproape un an de zile.

image
Ramona Bădescu

"Eu cred în bărbatul italian. Este o garanţie. Nu trebuie să aducă efecte speciale ca să mă cucerească. Această relaţie a început acum zece luni. Trăim momentul cu momentul. Nu vreau să-mi fac planuri. Aşteptările sunt antecamera dezamăgirilor.  Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, la telefon, în luna martie, ne-am văzut abia în iunie. I-am zis ca vin să ne întâlnim dacă îmi desenează ceva. Şi mi-a desenat", a declarat Ramona Bădescu la emisiunea Click! de la Prima Tv.

image
Ramona Bădescu

La finalul anului trecut, Ramona Bădescu a primit inelul de logodnă şi de atunci radiază de fericire. "Când am văzut inelul, am fost surprinsă. Eram la un restaurant. I-am zis că trebuie să-mi spună de multe ori de ce a ales să facă acest gest. Acest inel care are o formă de stea înauntru a fost cumpărat de la Monte Carlo din acelaşi loc în care unul asemănător, dar care în interior este pătrat a fost cumpărat pentru Prinţesa Diana", a adăugat Ramona Bădescu la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv. 

Ramona Bădescu spune că bărbatul din viaţa ei o face să se simtă specială în fiecare zi, iar acest lucru este cel mai important. Românca intenţionează să-l prezinte părinţilor pe partenerul ei.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image png
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg