EXCLUSIV Gigi Gheorghiu şi-a luat casă de 120.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O viaţă întreagă dedicată muzicii, dar nu fără satisfacţii. După mai bine de 35 de ani de carieră, Gigi ­Gheorghiu se poate considera un om împlinit. A reuşit să-şi cumpere maşina visurilor, iar de un an s-a mutat în casă nouă. Artistul a investit 120.000 de euro în vila din Buftea, unde locuieşte alături de tatăl său, şi conduce un Mercedes de peste 50.000 de euro.

Bilanţul ultimilor doi ani este foarte bun pentru ­Gheorghe Gheorghiu (59 de ani). Concertele s-au ţinut lanţ pentru solist, iar câştigurile nu au întârziat să apară. Din propria muncă, cântăreţul a reuşit să strângă o mică avere, pe care a investit-o ­într-un automobil de lux şi o vilă în oraşul Buftea, în apropierea Capitalei.

Deşi până acum a reuşit să-şi ţină noile achiziţii departe de ochii curioşilor, Gigi Gheorghiu a fost surprins recent, de fotoreporterii Click!, în timp ce se afla la volanul noii sale maşini, un Mercedes ML negru, în drum spre casa pe care şi-a cumpărat-o acum un an.

Artistul a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum s-au produs aceste două schimbări în viaţa sa.

Solistul şi-a cumpărat acum doi ani maşina visurilor, un Mercedes ML negru pe care a dat 50.000 de euro

simeon stalpnicul png

„Am avut foarte multe maşini la viaţa mea şi pot spune că am condus cam orice, însă întotdeauna mi-am dorit un Mercedes, un ML. Acum doi ani, am reuşit să mi-l cumpăr şi sunt foarte mulţumit de el. În ceea ce priveşte casa, aceasta a fost cumpărată anul trecut, în octombrie, şi tot de atunci locuiesc acolo, împreună cu tatăl meu. Am luat-o de-a gata, însă, după ce m-am mutat am mai avut de investit în ea cam 20.000 de euro, pentru a o aduce la forma pe care o are astăzi. Am izolat-o, am pus termopane, diverse lucruri necesare în orice casă", a declarat Gheorghiu.

simeon stalpnicul png

Dacă judecăm după cifre, putem spune că artistul a avut o perioadă foarte bună pe plan profesional.

O vilă ca aceea pe care o deţine în Buftea se ridică la aproximativ 100.000 de euro, la care se adaugă suma investită de acesta pentru reamenajare, iar un automobil ca acela pe care îl conduce valorează în jur de 50.000 de euro. În plus, acestea nu sunt singurele „averi" ale cântăreţului. Gigi Gheorghiu mai deţine o casă în zona Cotroceni din Capitală şi încă una în Piaţa Sfatului din Braşov, o proprietate veche de 600 de ani.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, sexy la plajă

Gheorghe Gheorghiu ar renunţa la pletele pe care le are de la 18 ani cu o singură condiţie

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
fructe pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net