EXCLUSIV! Giulia a amânat nunta cu fratele lui Şerban Huidu

Ultima actualizare:

    Giulia Anghelescu şi  Vlad Huidu
Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu

Şerban Huidu i-a dat peste cap, fratelui său, Vlad, planurile de nuntă cu Giulia, după accidentul de maşină soldat cu trei morţi.

Solista, gravidă în aproape patru luni, programase o nuntă fastuoasă la sfârşitul anului, însă acum se va rezuma la o cununie discretă, cu doar câţiva apropiaţi.

Ca un făcut, Giulia întâmpină mereu probleme în relaţia cu Vlad, fratele lui Şerban Huidu. La începutul lui 2011, după o pauză de un an şi jumătate, cei doi reuşiseră să fumeze pipa păcii. Apoi, Giulia a rămas însărcinată, iar nunta fusese programată la sfârşitul acestui an.

Bucuria lor a fost însă de scurtă durată, aşa că şi planurile, privind oficializarea cu fast a relaţiei au fost date peste cap. Solidară cu necazul viitorului ei cumnat, Giulia se vede acum nevoită să renunţe la nunta de pomină pe care şi-o dorea şi, din cauza situaţiei delicate din familia Huidu, va trebui să se mulţumească doar cu o cununie modestă şi secretă, pe care o vor face în prezenţa câtorva prieteni şi rude. Iar rochia de mireasă, pe care spera să o îmbrace la sfârşitul acestui an, va mai sta în şifonier până la primăvară, conform apropiaţilor celor doi îndrăgostiţi.

Giulia şi Vlad îl ajută pe Şerban să treacă peste aceste momente cumplite, fratele lui fiind aproape tot timpul în preajma „Cârcotaşului".

Solista ar fi vrut să amâne concertul de joi seara, din Clubul Princess, însă contractul fusese semnat cu câteva săptămâni înainte. Aceasta a fost de altfel şi prima ei apariţie pe scenă, de când a anunţat că va fi mamă.

Şerban Huidu, palid şi încercănat la audieri

Două ore! Atât au durat ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, audierile la care a fost chemat Şerban Huidu în legătură cu accidentul de duminică, în care au murit trei persoane.

Realizatorul tv a fost extrem de punctual, sosind exact la 9.30, ora la care fusese citat. A coborât dintr-o maşină condusă de fratele său, Vlad. Vizibil marcat de tragedie, Huidu era palid şi avea cearcăne.

simeon stalpnicul png

Nu a făcut nici o declaraţie referitoare la accident, în schimb, înainte de a intra în sediul Parchetului, a aruncat presei un zâmbet, lucru care i-a mirat pe mulţi.

Întrebat despre cum se simte Şerban, fratele lui, Vlad Huidu, a spus doar atât: „Cum credeţi că se poate simţi un om care trece prin aşa ceva?".

Fratele lui Huidu a mai spus că nu ştie cum s-a produs accidentul. Huidu a stat la Parchet două ore, timp în care i s-au adus la cunoştinţă învinuirile şi a fost audiat. El şi-a menţinut declaraţia pe care a dat-o luni în faţa poliţiştilor şi anume că maşina a derapat şi că nu ştie ce viteză a avut în momentul accidentului.

Următorul pas în anchetă este expertiza maşinii lui Huidu, prin care se va stabili viteza cu care a rulat maşina, dar şi cum s-a produs accidentul. Săptămâna viitoare se va decide când va fi făcută expertiza.

"Învinuitul a precizat că va depune la dosar actele medicale, după ce în prealabil vor fi traduse, având în vedere că acestea provin de la unităţi medicale din străinătate", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Click!spune

Duminica trecută, la Timişul de Sus (jud. Braşov), Şerban Huidu a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit frontal un Logan.

Toate cele trei persoane din Logan au murit. În maşina "Cârcotaşului" se mai aflau soţia acestuia, cei doi copii ai lor şi bona micuţilor. Cristina Huidu şi bona au suferit răni uşoare.

Ultima victimă,înmormântată ieri

Cea de-a treia victimă a accidentului produs de Huidu a fost înmormântată, ieri, la Braşov. Magda Drăghici (54 de ani) a fost condusă, ieri, pe ultimul drum, de către rude, prieteni, dar şi foşti colegi de serviciu sau de şcoală.

simeon stalpnicul png

În urma ei a rămas o fată de 27 de ani, care nu-şi poate reveni din şoc. Magda Drăghici trăia o poveste de dragoste cu Ioan Garbis, mort şi el în accidentul de duminică.

„Amândoi erau minunaţi. Mergeau împreună la schi, la munte. Îmi pare rău pentru ei, îmi pare rău şi pentru domnul Huidu. Din punctul meu de vedere, eu l-am iertat pentru ceea ce a făcut. Ăsta e hazard. Cuvântul de criminal mi se pare odios pentru că el nu este criminal, oricui i se poate întâmpla. Nu pot să-l judec. Huidu a contactat familiile şi mi se pare normal să facă aşa ceva", a spus un prieten de-al victimei, Adrian Roşca. Magda Drăghici, patroana unei firme din Braşov, a fost descrisă de toţi prietenii drept o persoană jovială şi foarte tenace.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Giulia şi fratele lui Huidu vor deveni părinţi

După două ore de audieri, Şerban Huidu a părăsit Parchetul din Braşov: «Am derapat. Nu ştiu ce viteză aveam»- VIDEO

Actele medicale ale lui Şerban Huidu, cerute de la clinica din Viena

Psihologul Hanibal Dumitraşcu: «Depresia lui Huidu poate duce şi la gânduri suicidale»

Martor la accident: «Loganul avea viteză mai mare decât Huidu»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net