EXCLUSIV I-a luat copilul, acum îi vrea şi banii! Drama Roxanei de la Trident, în războiul cu fostul iubit

image
Roxana, pe vremea când era fericită alături de Oana

Necazurile se ţin scai de Roxana ex-Trident. După ce şi-a pierdut copilul, fosta cântăreaţă riscă să rămână şi fără bani. Marcel Sârbu, fostul iubit, este hotărât să o execute silit în cazul în care nu-şi plăteşte pensia alimentară în valoare de 635 de lei, dar şi cheltuielile de judecată.

Se spune că primăvara este anotimpul renaşterii, însă după vestea pe care Roxana Sârbu a primit-o pe 24 martie, se pare că este doar începutul unui lung chin. A căzut cerul pe ea când a aflat sentinţa finală şi irevocabilă dată de magistraţii Curţii de Apel. Aceştia i-au respins recursul, stabilind locuinţa fiicei sale, Oana (5 ani), la tată. În plus, fosta cântăreaţă a fost obligată să plătească o pensie de întreţinere în valoare de 635 de lei pe lună.

simeon stalpnicul png

"Vă rog, dacă-mi vedeţi îngeraşul vreodată, spuneţi-i că mami o iubeşte! Enorm!", scria fosta solistă, pe Facebook, după o noapte sfâşietoare. Durerea e cu atât mai mare cu cât vedeta nu-şi poate vedea deloc fetiţa, întrucât nu a solicitat în instanţă program de vizită. De parcă nu i-ar fi fost de-ajuns această "palmă", culmea, Roxana mai primeşte una, semn că ghinioanele se ţin scai de ea!

Afaceristul este decis să o execute silit în cazul în care aceasta nu achită cheltuielile de judecată şi nu-i plăteşte pensia alimentară fiicei sale! Nu ar fi pentru prima dată când Roxana ar fi executată silit. De anul trecut, de pe 9 august, când Tribunalul Bucureşti a stabilit pentru prima dată locuinţa copilului la Marcel Sârbu, vedeta nu a plătit pensia alimentară stabilită. Afaceristul nu a iertat-o, aşa că la începutul lui martie, înainte de recurs, a executat-o pentru cele şapte luni restante, adică 4.500 de lei.

simeon stalpnicul png

"Deşi decizia din fond era executorie, "vedeta" nu a vrut să achite pensia la care a fost obligată. I-am trimis o scrisoare prin care îi solicitam dreptul copilului, în caz contrar ne vedem obligaţi să apelăm la mijloace publice. Nu ne-a băgat în seamă şi i-am deschis proces de executare silită. Abia cu o săptămână înainte de recurs (n.r.: 3 martie), a trimis banii cu şapte mandate poştale. Ea nu face nimic dacă nu o obligă legea", ne-a declarat Marcel Sârbu.

Afaceristul spune că doar cheltuielile legate de grădiniţă depăşesc 2.000 de lei pe lună, aşa că partea Roxanei nu o va folosi, ci o va pune deoparte şi i-o va da fiicei când va creşte. Totodată, este hotărât să lupte legal în cazul în care cântăreaţa va întârzia cu pensia alimentară.

"Are de achitat cheltuieli de judecată şi pensia din urmă cu o lună. Ea nu e la zi cu obligaţiile către Oana", a mai spus acesta. Deşi odinioară i-a legat o mare dragoste, iar acum un copil superb, Sârbu este convins că nu se va împăca vreodată cu Roxana. "Nu o mai iubesc demult şi nu m-aş mai împăca cu ea".

Roxana îşi câştigă existenţa din modă

În 2004, Roxana Blaugu era componenta trupei Trident, însă trei ani mai târziu, după ce l-a cunoscut Marcel Sârbu, blonda a părăsit trupa. O dată cu plecarea ei, trupa s-a destrămat. În toamna lui 2008, blonda şi afaceristul au devenit părinţii unei fetiţe, pe nume Oana. În urmă cu doi ani, cei doi s-au despărţit, iar Roxana şi-a făcut propria afacere. Pasionată de modă, aceasta a început să confecţioneze o linie de brăţări personalizate, pe care le vinde prin intermediul Internetului sau al prietenelor sale.

În 2012, Columbeanu a obţinut custodia fiicei

Marcel Sârbu nu este primul tată căruia magistraţii îi dau câştig de cauză. Un alt cuplu celebru a trecut printr-o situaţie similară: Irinel Columbeanu (55 de ani) şi Monica Gabor (26 de ani). După ce s-au căsătorit cu surle şi trâmbiţe în vara lui 2006, în 2011 Monica a introdus acţiunea de divorţ, la Judecătoria Buftea.

Totodată a început şi lupta pentru Irina (7 ani). În iunie 2012, magistraţii Tribunalului Bucureşti au stabilit ca Irinel Columbeanu să primească custodia fiicei, Monica având dreptul să facă recurs. În ianuarie 2013, ea a renunţat, după ce fostul soţ i-a promis că o va lăsa pe Irinuca să meargă în America.

EXCLUSIV Mesajul disperat al Roxanei ex-Trident după ce magistraţii i-au spulberat ultima speranţă de a-şi recupera fetiţa\

FOTO EXCLUSIV Distrusă de dorul fetiţei! În ce hal arată Roxana ex-Trident fără machiaj

EXCLUSIV Roxana Sârbu: «Marcel nu mi-a mai dat copilul de 83 de zile»

EXCLUSIV N-au fost căsătoriţi, dar împart acelaşi nume! Roxana şi Marcel Sârbu se ceartă pe o decizie luată împreună

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Activiștii „Partidul Morților” au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin Foto Facebook/ Partidul Morților
viceprimar istvan zsolt pap FB jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg