EXCLUSIV Le lipseşte originalitatea! Vedetele noastre, copiile fidele ale starurilor internaţionale

Ultima actualizare:
Ştefan Bănică jr
Ştefan Bănică jr

Vedetele de la noi nu sunt deloc mulţumite de felul în care arată şi fac tot posibilul să le imite pe cele de peste Ocean. Ca să se bucure de succesul divelor internaţionale mai multe cântăreţe autohtone s-au decis să le imite până în cel mai mic detaliu pe cele din străinătate.

Loredana pare expertă în copiat. În emisiunea Click! de vineri seară de la Prima Tv, au fost prezentate imagini grăitoare, în care Lori o imită pe Madonna. De altfel, cântăreaţa noastră este supranumită Madonna de România datorită show-urile îndrăzneţe pe care le face pe scenă.

Loredana

elvis
elvis

Diferenţa dintre cele două este că artista internaţională a uitat numărul operaţiilor estetice, pe când Loredana se mândreşte cu naturaleţea ei.

Madonna

simeon stalpnicul png

Anda Adam a fost comparată, în mai multe ocazii, cu arhicunoscuta Lady Gaga. Nu doar ţinutele de scenă şi apariţiile extravagante au atras astfel de comparaţii, ci şi modul în care îşi desfăşoară activitatea muzicală. Solista nu este străină de trucurile adoptate de vedetele de afară pentru a strânge cât mai mulţi fani. Blondina şi-a tuns bretonul în stilul Lady Gaga pentru un nou videoclip şi nu a mai renunţat la el de o bună perioadă de timp.

Anda Adam a doptat tunsoarea celebrei Lady Gaga

Şi vedetele masculine se inspiră de afară. Ştefan Bănică Jr. este cel mai bun exemplu. Cântăreţul a împrumutat stilul muzical şi mişcările de scenă ale lui Elvis.

Ştefan Bănică


    Ştefan Bănică jr
Ştefan Bănică jr

Elvis


    elvis
elvis

Actorul Denis Ştefan are şi el ceva în comun cu un star de talie internaţională, Andy Garcia. Cei doi seamănă izbitor, actorul român parcă făcând eforturi să arate ca starul de la Hollywood.

Denis Ştefan

Andy Garcia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net