EXCLUSIV «Mi-e teamă ca Teo să nu rămână singură!» Cine face această declaraţie îngrijorată

Ultima actualizare:

    Ion Uţă
Ion Uţă

Chiar dacă nu au avut o relaţie prea bună în ultimii ani cu fiica sa, ca tată, Ion Uţă (71 de ani) şi-a făcut griji de fiecare dată când Teo Trandafir (46 de ani) a trecut prin momente delicate în viaţa ei. Acum, medicul brăilean îşi face griji ca fata lui să nu rămână singură.

A suferit atunci când Teo Trandafir a fost operată de pancreatită cronică în Viena, s-a opus ferm căsătoriei cu Constantin Iosef şi şi-a făcut griji când realizatoare tv s-a operat pentru a-şi micşora stomacul. Acum Ion Uţă şi fiica sa au o relaţie normală, se vizitează mai rar având în vedere distanţa Bucureşti-Brăila şi vorbesc la telefon. Chiar dacă Teo este o femeie în toată firea, pentru medicul brăilean ea rămâne tot „fetiţa tatii", căreia o să-i poarte de grijă până va intra în mormânt. Singurul păs al bătrânului este ca prezentatoarea Kanal D să aibă alături pe cineva, un bărbat pe care să se sprijine la greu.

wefge
wefge

„E grea singurătatea. După ce m-a despărţit de soţia mea, mi-a fost foarte rău să nu fie nimeni lângă mine. Nu e uşor deloc să fii singur, mai ales când ai o vârstă. Am găsită pe Adelina, actuala soţie, şi parcă timpul trece altfel, nu mai e aşa de greu când te întreabă cineva cum te simţi, ce te doare. Aş vrea ca Teo să se gândească serios la treaba asta. Ea o are pe Maya, dar e important să aibă un bărbat lângă ea, un sprijin în adevăratul sens al cuvântului. Mi-e teamă să nu rămână singură", ne-a spus Uţă. Totuşi, doctorul interzice căsătoria cu orice chip, speriat fiind de cele două experienţe antrerioare ale fiicei sale.

sdg
sdg

„Să nu cumva să se mai mărite! Eu îi recomand să ocolească tâmpeniile astea cu nunta. Sper ca fii'mea să nu-şi mai găsească pe unul ca boul ăla de Iosef. Eu credeam că scot ceva din el, dar degeaba. Să-şi ia un om simplu, sufletist- În orice caz, nu doctor, că ăştia-s faliţi", a spus amuzat tatăl lui Teo.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net