EXCLUSIV Motivul real al divorţului Ralucăi Moianu

simeon stalpnicul png

După 15 ani de căsnicie, Raluca Moianu şi Marius Ancuţa au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au depus actele la notar, iar acum divorţul se află în pronunţare. Fetiţa lor, în vârstă de opt ani şi nouă luni, va rămâne în grija mamei.

După Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, un alt cuplu a şocat lumea mondenă când a anunţat că divorţează. Chiar dacă îi leagă 15 ani de căsnicie şi un copil de aproape nouă ani, Raluca Moianu (44 de ani) şi soţul ei, Marius Ancuţa (46 de ani), au hotărât că e mai bine ca fiecare să-şi urmeze propriul drum în viaţă.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că apropiaţii cuplului pot băga mâna în foc că între cei doi există încă sentimente foarte puternice.

„Se iubesc în continuare foarte mult, nici nu se pune problema că nu ar mai simţi ceva unul pentru celălalt. Au încercat să-şi salveze căsnicia, dar se pare că nu au reuşit", a mărturisit unul dintre prietenii comuni ai celor doi.

Se pare că motivul separării definitive este vinovăţia pe care o resimte Raluca, după ce acum un an a fost surprinsă în timp ce petrecea câteva momente pline de tandreţe alături de un coleg de breaslă.

Cei doi au fost căsătoriţi 15 ani şi au împreună o fetiţă de aproape 9 ani

simeon stalpnicul png

„Ce s-a întâmplat atunci a fost o rătăcire de moment, dar ea a resimţit intens presiunea societăţii, fiind persoană publică", a spus un prieten al vedetei.

În septembrie 2012, fosta prezentatoare tv şi cameramanul Andrei Băltăreţu au fost fotografiaţi în timp ce luau prânzul într-o pădure din apropierea Capitalei.După ce şi-au savurat masa compusă din produse de tip fast-food, cei doi au servit ca desert câteva îmbrăţişări şi săruturi tandre. Imediat după acest episod, Marius Ancuţa, soţul Ralucăi, a declarat pentru presă că nu este deloc surprins de escapada soţiei sale şi că ia serios în calcul divorţul.

"Nu e ceva nou pentru mine. Nu exclud varianta divorţului, mă voi mai gândi", a spus acesta. Cu toate acestea, divorţul nu s-a mai produs. Cea care a luat acum decizia separării se pare că este chiar Raluca, după cum au povestit apropiaţii celor doi.

"El ar fi fost dispus să meargă mai departe, dar pe ea o apăsa sentimentul de vinovăţie, a clacat, plângea din nimicuri. După acel episod, Raluca şi-a mutat sediul firmei ei în clădirea în care lucra şi soţul ei. Practic, şi-a dorit să fie mereu în preajma soţului ei, să-l asigure cumva că totul este în regulă", a mărturisit un prieten al vedetei.

Momentan, divorţul dintre Raluca şi Marius este în curs de pronunţare, însă un lucru este cert deja. Micuţa Mara Ilinca va rămâne la mamă, după cum ne-a declarat chiar fosta prezentatoare tv.

„Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru, încercăm pe cât putem să ne protejăm copilul. Am depus actele, iar divorţul este în curs de pronunţare. Fetiţa va rămâne la mamă, aşa cum este şi firesc", a declarat Raluca, pentru Click!

Raluca şi Marius pun punct oficial unei căsnicii de 15 ani, care a fost în mare impas anul trecut, după ce în presă au apărut fotografii cu vedeta tv sărutându-se cu amantul. Raluca Moianu şi-a început cariera în 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape zece ani. A devenit cunoscută publicului datorită emisiunii "Iartă-mă!", pe care a prezentat-o timp de şapte ani la TVR 1.

În primăvara lui 2011, vedeta a revenit pe micile ecrane, cu "Perechea potrivită", tot la TVR1, iar din toamna aceluiaşi an a intrat în echipa Kanal D, ca gazdă a emsiunii "Găseşte-mi familia".

În prezent, Raluca Moianu este director de programe la Gold FM, dar şi profesor la Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu. În paralel, vedeta se ocupă şi de firma ei de pur şi organizare de evenimente.

simeon stalpnicul png

Raluca Moianu despre scandalul infidelităţii: «Imaginea mea a avut de suferit»

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
oana roman si marius elisei
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop