EXCLUSIV Oana Lis, dezvăluire-şoc! De ce şi-a pierdut Viorel memoria

De câteva luni, Viorel Lis urmează un nou tratament, care l-a ajutat să-și revină spectaculos după o perioadă de timp în care s-a simțit foarte rău. Soția lui, Oana Lis, ne-a povestit că primul tratament nu i-a priit deloc fostului primar al Bucureștiului.

„A urmat acel tratament timp de două luni, dar i-a făcut mai mult rău decât bine. Am fost la doi medici neurologi foarte buni, care i-au recomandat alte medicamente, iar acum nu mai are pierderi de memorie, însă îl doare în continuare capul. Îmi spune că, uneori, are senzația că îi vine tot sângele în cap", ne-a povestit Oana Lis.

Pentru că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, Viorel Lis mai merge împreună cu soția lui și prietenii lor în oraș. E drept că acum ieșirile lor sunt mai rare decât înainte, când cei doi soți, cunoscuți ca niște petecăreți, nu ratau aproape nici un eveniment monden. Odată cu problemele de sănătate, au venit, însă, și interdicțiile de la micile plăceri ale vieții. Doctorii i-au interzis cu desăvârșire lui Viorel Lis să mai consume Cola.

„De 15 ani, de când ne știm, obișnuia să bea vreo 2-3 litri de Cola pe zi. Acum nu trebuie să mai bea deloc. Nu are voie nici să se supere", ne-a mai spus Oana, care este necăjită că multă lume a uitat de el de când s-a îmbolnăvit. „Când era la Primărie, apăreau o sută de verișori, dar au dispărut toți", ne-a spus Oana Lis, care a dat de înțeles că nici măcar rudele foarte apropiate ale fostului edil nu s-au înghesuit să-l viziteze sau măcar să-l caute la telefon și să-l întrebe cum se simte.

EXCLUSIV Oana Lis, în pragul disperării. «Viorel ar putea să nu mai fie cine a fost»

Momente sfâşietoare pentru Oana Lis: «Nu există agonie mai cumplită»

FOTO Ce s-a întâmplat cu vedetele noastre? Toamna asta se «poartă» depresia

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
roxana hulpe colaj jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg