EXCLUSIV Pepe prezintă o emisiune în vară la Antena 1!

Performanţa lui Pepe din cadrul show-ului „Te cunosc de undeva" i-a convins pe şefii lui de la Antena 1. Din vară, Pepe va prezenta un nou format tv. Artistul are contract cu postul tv mai sus amintit încă de la începutul anului.

Este adevărat, o să prezint o emisiune la Antena 1, dar nu pot să dau detalii. Ce pot să spun este că am un contract de un an de zile cu Antena 1, timp în care voi avea mai multe proiecte tv", a declarat Pepe, în exclusivitate pentru Click!

Pe de altă parte, surse din Antena 1 confirmă şi ele că există în pregătiri pentru grila de vară o astfel de emisiune. Noul proiect tv pe care îl va prezenta cântăreţul în vară este o emisiune-concurs care va supune la diferite teste mai multe vedete autohtone.

Evident, va exista şi un juriu, alcătuit, şi el, tot din vedete celebre de la noi. Pentru probele de concurs, producătorii emisiunii au nevoie de o piscină imensă. Acesta a fost şi motivul pentru care noua producţie se va filma, se pare, la Bacău, unde s-a găsit un loc pe gustul producătorilor emisiunii al cărei amfitrion va fi Pepe.

Pepe nu este singurul nume legat de noul proiect de la Antena 1. Există posibilitatea ca el să prezinte show-ul alături de o vedetă feminină. În acest sens, conform surselor din interiorul postului tv din Băneasa, Roxana Ionescu, alias „Mama-Natură", se află, deja, în tratative pentru emisiunea estivală. Astfel, nu este exclus ca artistul şi sexoasa blondă să alcătuiască curând un cuplu pe micul ecran.

Până la închiderea ediţiei, Roxana Ionescu nu a putut fi contactată pentru a ne spune dacă a fost cooptată în proiectul tv.

Pepe şi Roxana Ionescu au mai lucrat împreună. Cântăreţul şi „Mama-Natură" au făcut echipă pe micul ecran şi în trecut. Cei doi au filmat împreună pentru PRO TV, tot pe timp de vară.

Ei s-au aflat doi ani la rând la mare, pentru show-ul „Serviţi, vă rog!". Tot atunci au apărut şi zvonurile conform cărora ei ar avea o relaţie, însă cântăreţul spune că a acceptat colaborarea cu „Mama-Natură" tocmai pentru că nu a fost nimic între ei. Chimia dintre cei doi le-a atras atenţia, probabil, producătorilor din Antena 1, care îi consideră potriviţi pentru un cuplu de prezentatori.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Propaganda captura vide
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg