EXCLUSIV Piţurcă riscă puşcăria pentru că şi-a abandonat copilul!

Ultima actualizare:
Vica
Vica

Victor Piţurcă trăieşte periculos!Refuzul de a-i plătit fostei sale amante, mama copiului său, pensie alimentară pentru Edan îl poate duce la puşcărie! Vica Blochina a făcut o plângere penală împotriva acestuia, acuzându-l de abandon de familie. Antrenorul a mai primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare în dosarul „Valiza", iar orice alt pas greşit ar însemna automat încarcerarea.

Confictul dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă pare fără sfârşit, deşi, la un moment, după ce antrenorul şi-a recunoscut fiul - la aflarea rezultatelor testului ADN- şi instanţa i-a diminunat cuantumul pensiei alimentare, situaţia părea că se clarifică. N-a fost deloc aşa.

Vica a aşteptat luni la rând ca antrenorul naţionalei să-i vireze bani pentru pensia de întreţinere a fiului, însă totul a fost în zadar! Piţurcă nu a făcut niciun gest, mai mult decât atât, a încercat să obţină suspendarea deciziei de plată, ultima dată chiar în această săptămână, însă acţiunile lui au fost fără succes. În aceste condiţii, sătulă să tot aştepte, prezentatoarea de la Antena 2 l-a acţionat în instanţă.

Vica
Vica

„Piţurcă şi cei din Federaţia Română de Fotbal refuză să plătească banii pentru copil. Pentru acest lucru, l-am dat în judecată pe Piţurcă pentru abandon de familie, pentru că de peste 14 luni nu a plătit pensia copilului. Ne-am adresat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2, care ar trebui să procedeze exact ca în cazul de la Liceul Bolintineanu! Pentru Piţurcă este foarte periculos ce a făcut, pentru că el este recidivist şi îşi periclitează foarte tare situaţia juridică", ne-a declarat avocatul Vicăi, George Alexandru.

Acesta a precizat că şi cei din federaţie sunt sub vizorul procurorilor:" Oamenii de la FRF au făcut abuz în serviciu în acest caz, pentru că sunt mâna-n mână cu Piţurcă. Au şi ei plângere penală, în frunte cu preşedintele Mircea Sandu".

Selecţionerul a cerut custodia lui Edan

Victor Piţurcă a introdus în instanţă o aţiune prin care cere custodia exclusivă a fiului său, Edan, copil pe care l-a recunoscut de abia în iunie." Domnul Piţurcă doreşte să deţină custodie exclusivă a fiului său, Edan. Nu se pune problema unei custodii comune", ne-a spus avocatul lui Victor Piţurcă, Tudor Chiurariu. Vica a replicat tăios:" Îmi este clar că Piţurcă nu a făcut asta din dragoste pentru copil, ci pentru bani, că se gândeşte că există şansa să plătească mai puţin. Decât să-şi cheltuiască banii pe avocaţi care-l sfătuiesc de rău, mai bine ar avea grijă de copil. Nu i-a dat un telefon ani la rând, n-a ştiut când i-a fost rău lui Edan sau când a fost bolnav".

Prin acest demers, selecţionerul încearcă să scape de obligaţia plăţii pensiei alimentare, deşi reuşise să obţină şi diminuarea cuantumului de la 8900 euro lunar, la aproximativ 2600 euro.

Vica
Vica


    Vica
Vica


    Vica
Vica

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net