EXCLUSIV Supervilele le-au purtat ghinion!

Ultima actualizare:

    Cei doi artişti s-au  despărţit recent, după  o relaţie de aproape 9 ani
Cei doi artişti s-au despărţit recent, după o relaţie de aproape 9 ani

S-au iubit, dar nu au rămas împreună. S-au despărţit tocmai atunci când toată lumea aştepta să-şi oficializeze relaţia. Iar asta după ce şi-au construit o vilă. Este cazul Andreei Bălan, care s-a despărţit de Keo la scurt timp după ce s-au mutat în casă nouă. În aceeaşi categorie se înscriu şi Laura Cosoi cu Smiley sau Sylvia cu Andrei de la Alb Negru.

Andreea Bălan (29 ani) şi Keo (35 ani) au pus punct unei relaţii de aproape 9 ani în urmă cu 10 zile. Au construit împreună o casă în Pipera, însă s-au despărţit la puţin timp după ce se mutaseră în ea şi chiar băteau clopotele de nuntă. Keo a motivat că Andreea îşi dorea o familie, iar el nu era pregătit pentru asta. "Ne-am despărţit mai mult din cauza ei, pentru că îşi dorea copii şi familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune", a spus Keo.

Andreea şi Keo încă locuiesc împreună în această vilă care este, de fapt, un duplex

simeon stalpnicul png

Totuşi, cei doi tineri vor locui în continuare împreună, pentru că imobilul pe care l-au construit pentru ei este de fapt un duplex. "Da, e un duplex cu părţi comune. Noi suntem mutaţi de o lună în el. Eu nu doresc să vând partea mea. Îmi place mult aici unde stau. E foarte frumoasă casa", a spus cântăreaţa pentru revista Story. Andreea şi Keo au lăsat să se înţeleagă că nu ar fi exclus pe viitor să se împace. Aşa se face că până îşi vor limpezi gândurile, cei doi vor fi doar vecini.

Sylvia şi Andrei stau cu rândul în vila din Crevedia

Sylvia (31 de ani) şi Andrei de la Alb Negru (36 de ani) au divorţat în urmă cu doi ani, dar deţin o casă împreună. În ciuda infidelităţii solistei, cei doi au rămas în relaţii bune. Tot din acest motiv şi-au împărţit de comun acord bunurile la divorţ. Singurul lucru pe care nu au reuşit să îl împartă este vila din Crevedia, pe care au cons truit-o împreună. Au vrut să o scoată la vânzare, dar nu au reuşit să scape de ea, nici măcar după ce au lăsat din preţ. Nu a ieşit la iveală nici un cumpărător deşi au lăsat vila de la 200.000 la 160.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Astfel că, din martie 2012, când au pus punct mariajului lor, cei doi artişti sunt nevoiţi să fie în continuare proprietarii casei în care au locuit cât timp au fost soţ şi soţie. Şi pentru că nu au reuşit să o vândă, şi-au schimbat planurile şi au decis să o folosească pe post de casă de vacanţă cu schimbul.

Smiley şi Laura Cosoi nu au locuit mult în casa din Cernica

Smiley (30 ani) şi Laura Cosoi (29 ani) au avut răbdare timp de trei ani de zile ca să aibă un cuibuşor al lor, dar construcţia casei lor din Cernica s-a finalizat abia în toamna anului 2001, când s-au şi mutat acolo împreună.

Are 360 de metri pătraţi construiţi, are patru dormitoare, etaj şi mansardă. Casa este făcută şi amenajată după gustul lor şi a fost evaluată la aproximativ 200.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Cei doi tineri nu au apucat să stea foarte mult împreună în casa de la Cernica, întrucât a u decis să o ia pe drumuri diferite. Relaţia lor a durat cinci ani şi s-a încheiat într-o perioadă în care apropiaţii aşteptau invitaţiile la nuntă. La începutul lunii iunie, Laura şi Smiley au recunoscut că nu mai fomrează un cuplu, iar actriţa s-a mutat înapoi în apartamentul ei.

Relaţia Andreei Bălan cu Keo se clatină de multă vreme. De când au început problemele

De ce i-a dat Andreea Bălan papucii lui Keo: «E penibil să ceri pe cineva de nevastă după zece ani»

EXCLUSIV Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit! Ce spune cântăreţul despre motivele separării

image
image
image
image
image
image
Stejar 3 jpg
caine jpeg
calendar ortodox 2021 20 martie cuviosi mucenici manastirea sf sava cel sfintit png
romani albania arestati webp
supermarket jpg
Banner test iq