EXCLUSIV! Tatăl lui Teo s-a însurat de frică să nu-i ia ginerele averea

Ultima actualizare:

  În mare secret, Ion Uţă(70 de ani) s-a căsătorit la 23 iunie cu asistenta sa, Adelina (62 de ani)
În mare secret, Ion Uţă(70 de ani) s-a căsătorit la 23 iunie cu asistenta sa, Adelina (62 de ani)

Se iubesc de 15 ani, dar s-au căsătorit abia acum. Motivul pentru care tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uţă, a decis să renunţe iar la burlăcie este halucinant! Medicul brăilean are 70 de ani şi a făcut acest pas pentru a se asigura că, după moartea lui, ginerele Constantin Iosef să nu aibă acces la averea sa!

Click! a dezvăluit ieri în exclusivitate că Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, s-a căsătorit în secret la doar trei săptămâni după nunta fiicei sale. După o poveste de dragoste care durează de 15 ani, medicul brăilean a luat-o şi în acte pe asistenta Adelina (62 de ani).

E greu de crezut că cineva la vârsta de 70 de ani, care a trecut printr-o experienţă drastică după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon, s-ar mai deplasa la ofiţerul stării civile din prea multă dragoste, însă, în cazul de faţă, adevăratul temei pentru care Ion Uţă a făcut pasul decisiv este averea sa.

„M-am însurat cu Adelina pentru că o iubesc extrem de mult. Şi, pentru că o iubesc atât de mult, m-am gândit că, dacă într-o zi ar rămâne fără mine să nu ajungă pe drumuri. Acum are o acoperire mare. Eu nu mă tem de fii-mea, când vine vorba despre ce am adunat în viaţa asta, pentru că ea chiar s-a simţit umilită când, odinioară, i-am adus vorba de testament, averi etc. Mie îmi este frică de franţuzul ăla (face referire la Constantin Iosef, n.r.), fiindcă ştiu eu mai bine de ce s-a însurat el cu doamna Teo. Îi plac banii mult, de-asta! Aşa că dacă eu nu o luam pe Adelina de nevastă cu acte, ea risca să rămână pe drumuri după moartea mea. Acum soţia mea este în siguranţă şi, dacă mor eu primul, i-am lăsat cu limbă de moarte să fac un adăpost imens aici pentru câinii maidanezi".

Deşi este medic în provincie şi s-a pensionat, iar veniturile sale actuale sunt de 1.500 de lei pe lună, tatăl lui Teo Trandafir se poate lăuda cu o avere impresionantă. De-a lungul vieţii a agonisit câteva terenuri şi proprietăţi. Are o garsonieră în Brăila, pe care a închiriat-o cu 500 de lei pe lună. Mai are şi un apartament cu două camere, confort 1, la parterul unui bloc. Aici are un cabinet medical utilat cu aparatură de 250.000 de euro, în care mai profesează încă.

De curând a cumpărat şi o căsuţă în centrul oraşului, pe care a dat 18.000 de euro şi în care vrea să investească, pentru renovare, 10.000 de euro. La toate astea se adaugă şi o casă a noii soţii, Adelina, pe care vor să o vândă cu 32.000 de euro, dar şi un teren deţinut de Uţă de ani buni, de 4 hectare, în comuna Bîrlad (jud. Argeş).

Ion Uţă s-a căsătorit cu asistenta sa

În mare secret, Ion Uţă(70 de ani) s-a căsătorit la 23 iunie cu asistenta sa, Adelina (62 de ani)
În mare secret, Ion Uţă(70 de ani) s-a căsătorit la 23 iunie cu asistenta sa, Adelina (62 de ani)

Ieri Click! v-a prezentat în exclusivitate amănunte despre nunta secretă a tatălui lui Teo Trandafir. La 23 iunie, după trei săptămâni de la nunta lui vedetei de la PRO TV, medicul Ion Uţă (70 de ani) şi asistenta sa, Adelina (62 de ani), s-au cununat civil.

Împreună cu naşii, dar şi câşiva colegi de breaslă, cuplul a petrecut la o terasă din Brăila, unde, din meniu, au făcut parte porumbii fierţi şi limonada.

Supărat pe faptul că fiica nu l-a invitat la nunta ei, Uţă a vrut să-i plătească cu aceeaşi monedă, însă pentru gestul său vedeta PRO TV nu şi-a judecat tatăl: „Am aflat după căsătorie, sunt perfect de acrod cu deciziile tatălui meu, căci nu e treaba copiilor să judece părinţii în niciun fel. Dacă e ceva ce îmi doresc este să fie fericit!", a declarat Teo Trandafir, pentru Click!

image
image
image
image
image
image
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams  Official Teaser  Netflix 1 41 screenshotJPG jpg
orez facebook jpg