EXCLUSIV Teo: «Nu mai ţin regim după operaţie»

Ultima actualizare:

    Martie 2014: La concertul trupei  Taxi, vedeta afişa o  siluetă mai suplă (FOTO: Sever Gheorghe)
Martie 2014: La concertul trupei Taxi, vedeta afişa o siluetă mai suplă (FOTO: Sever Gheorghe)

Ultimii ani au fost un chin pentru Teo Trandafir (45 de ani), însă acum parcă a ieşit soarele şi pe strada ei. Bolnavă, operată, divorţată, prezentatoarea de la Kanal D pare că a pus punct tuturor problemelor de sănătate odată cu operaţia de micşorare a stomacului, suferită în decembrie 2013. Am surprins-o luni seară, mult mai slabă şi radiind de mulţumire.

Problemele au început pentru Teo la începutul anului 2011, când a fost diagnosticată cu pancreatită acută. A fost operată de trei ori la Viena, dar în septembrie 2013 i s-a făcut iar rău din cauza unei diete.

Pe 20 decembrie 2013, în pragul Crăciunului, Teo s-a operat pentru a-şi micşora stomacul. După aproape trei luni de la operaţie, echipa Click! a surprins-o, luni seara, la concertul trupei Taxi, la Sala Palatului, iar prezentatoarea tv ne-a surprins cu noua ei înfăţişare.

Octombrie 2013: Aşa arăta Teo înainte de operaţia de micşorare a stomacului

simeon stalpnicul png

Se vedea cu ochiul liber că a dat jos mai bine de 10 kg, din decembrie şi până acum, i-a revenit culoarea în obraji şi avea un tonus bun. Ne-a explicat că a slăbit natural, fără cure drastice, pentru că acum mănâncă precum o vrăbiuţă, stomacul ei având dimensiuni extrem de mici.

"Acum nu mai am ce regim să ţin. La operaţie, doctorii mi-au tăiat din stomac (n.r. gastric sleeve) şi nu am unde să mai bag multă mâncare. Acum mănânc ca un om normal, fără diete", ne-a spus Teo. Mai mult, prezentatoarea de la "Teo Show" este interesată şi de stilul de viaţă vegetarian, fiind fan al supelor de legume şi al laptelui de soia. 

La 10 zile de la o peraţie, Teo pleacă în vacanţă în Israel

Teo Trandafir, declaraţii contradictorii! S-a operat sau nu ca să slăbească?

Reacţia neaşteptată a fetiţei lui Teo după operaţia vedetei

image
image
image
image
image
image
case pestera china captura video jpg
Bomboane Ferrero Rocher FOTO doctorcasado.es
sighisoara jpg
marie curie captura video jpg
vis jpg
TRANSPLANT INIMA ARTIFICIALA jpg
bani freepik jpg
image
actualitate.net