EXCLUSIV! Tripleţii Nicoletei Luciu vor avea şase perechi de naşi

simeon stalpnicul png

Nicoleta Luciu şi iubitul său, afaceristul Zsolt Csergo, sunt în febra pregătirilor de botez! Ei îşi vor boteza tripleţii în luna aprilie, iar fiecare dintre copii va avea câte două perechi de naşi: o pereche din partea mamei şi o pereche din partea tatălui.

De două luni, Nicoleta şi Zsolt se tot „ciondăneau", pentru că nu reuşeau să ajungă la un consens în privinţa naşilor tripleţilor.

simeon stalpnicul png

După „lupte seculare" cei doi au căzut la pace şi au ales o soluţie care să-i mulţumească pe amândoi. Surse din anturajul celor doi au povestit, în exclusivitate, pentru Click! că micuţii Kim, Kevin şi Karoly vor fi creştinaţi de şase perechi de naşi, câte două de căciulă: o pereche la propunerea mamei şi o pereche la sugestia tatălui.

simeon stalpnicul png

„Acum, Nicoleta şi Zsolt sunt în căutarea persoanelor cele mai potrivite pentru a le fi părinţi spirituali copiilor, o misiune destul de grea de îndeplinit fără să supere pe cineva, căci doritori sunt destui. Cert este că printre cele şase perechi de naşi se vor regăsi prieteni foarte apropiaţi ai cuplului, atât persoane publice cât şi oameni simpli", ne-au spus apropiaţii familiei.

simeon stalpnicul png

Marele eveniment va avea loc în luna aprilie, după Paşte, atunci când vremea se va mai îmblânzi. Luciu şi Zsolt au „rezervat" deja Mănăstirea Sfânta Fecioară Maria, din Şumuleu- Miercurea Ciuc, dar şi un restaurant de fiţe din apropiere, acolo unde va avea loc petrecerea de după. De la chef nu vor lipsi ursitoarele, minimum şase. Pe lista invitaţilor se află colegii Nicoletei de la Acasă Tv şi Pro Tv, dar şi numeroşi oameni de afaceri, prieteni ai lui Zsolt.

Zsolt jr., botezat la aceeaşi biserică

În 2009, Nicoleta şi iubitul său, afaceristul Zsolt Csergo, şi-au botezat băiatul, pe Zsolt jr., la Mănăstirea Sfânta Fecioară Maria, din Şumuleu- Miercurea Ciuc, aceeaşi unde acum vor fi scăldaţi şi frăţiorii lui mai mici. Şi atunci au organizat un chef de pomină, la care au fost prezenţi toţi colegii Nicoletei de la Acasă Tv, cu toţii dorind să îi ureze băieţelului toate cele bune. Zsolt jr a primit numeroase cadouri valoroase, astfel că, la numai cinci luni, el era deja acţionar la Disneyland şi proprietar a două apartamente.

Nicoleta şi-a pus silicoane

Pe 1 octombrie a devenit „mamă eroină", dând naştere la trei copii dintr-un foc. Corpul său a avut de suferit, iar în urma alăptatului, sânii ei apetisanţi erau deja de domeniul trecutului.

Nicoleta a vrut cu orice preţ să redevină bomba sexy care ani la rând a încins imaginaţia bărbaţilor, aşa că, pe 22 ianuarie, s-a lăsat pe mâna medicului estetician Kasem Abu Bakr, pentru remodelarea bustului.

Vedeta a optat pentru o pereche de silicoane gigant, de 570 g pentru fiecare sân, iar acum, decolteul său e foarte obraznic.

Citeşte şi:

De ce nu poate Nicoleta Luciu să facă flotări

EXCLUSIV! Luciu şi-a dublat tariful după ce şi-a pus silicoane!

Nicoleta Luciu: «De multe ori uit de sâni prin casă»

Catinca Roman o critică pe Nicoleta Luciu!

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg