EXCLUSIV Uite cât o costă pe Bianca să-şi criogeneze buchetul de mireasă! Florile vor rămâne intacte 25 de ani

CLIIMA20111209 0148 1 jpeg
Bianca

Bianca Drăguşanu îşi va alege bine modelul de buchet cu care va ajunge în faţa altarului! Pentru că vrea să-l păstreze intact ca în ziua nunţii şi pe viitor, roşcata a ales să-l îngheţe petală cu petală. Procedeul este unul destul de costisitor şi minuţios, dar merită orice bănuţ. 

O armată de oameni se ocupă de aranjamentele florale pentru petrecerea  Biancăi cu Victor Slav, iar treaba lor nu se va încheia o dată cu nunta. Pentru că  vedetei i-a surâs ideea de a-şi criogena buchetul de mireasă, artiştii florali vor avea din nou de lucru. De data aceasta, pe termen lung. Buchetul va fi dezmembrat, petală cu petală, iar apoi va sta trei săptămâni la minus 55 de grade Celsius. După acest timp, începe din nou asamblarea lui, proces extrem de minuţios. 

Bianca Drăguşanu şi Ioana Molnar, cea care i-a dat ideea criogenării buchetului

simeon stalpnicul png

"Cu pozele în faţă, ale buchetului iniţial, se lipesc petalele cu o soluţie specială pentru flori până se reconstituie. Interesant este că florile rămân vii, au culorile intacte, după ce sunt criogenate. Important este ca mireasa să aducă cât mai repede buchetul la florărie.

Acesta se aşează, apoi, într-un tablou şi rezistă fără probleme chiar şi 25 de ani. Toate aranjamentele pot fi astfel păstrate. Depinde de ce îşi doreşte Bianca.

Este o tehnică adoptată de noi din străinătate şi o folosim din anul 2009. De atunci am făcut în jur de 20 de astfel de buchete.

Preţul variază între 200 şi 500 de euro, în funcţie de mărimea buchetului şi de complexitatea florilor", ne-a explicat Ioana Molnar, directorul lanţului de florării "Magnolia", cea care se ocupă ca totul să arte impecabil duminică la localul de lux unde va avea loc nunta anului.

Aşa arată, după doi ani, un buchet de mireasă care a stat la -55 de grade Celsius

simeon stalpnicul png

Buchetul Biancăi va fi unul generos cu flori albe şi mov, iar criogenarea lui o va costa pe roşcată nu mai puţin de 500 de euro. Încântată de idee, Bianca se pare că ia în calcul să îngheţe mai multe aranjamente ca să le păstreze ca amintire.

Rochia de mireasă creată de Bianca, la târgul de nunţi de la Romexpo

Ce are de gând să facă Bianca dacă BOR nu acceptă să o cunune la restaurant

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub loredana groza png
Bogdan Aurescu FOTO EPA-EFE
Roger Waters FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg