EXCLUSIV Viky Red lansează noul single chiar de ziua lui! Ascultă aici «Flames»

Dyana Thorn vs. DJ M.E.G feat. Viky Red lansează în exclusivitate pe Click.ro piesa “Flames”, primul single din cariera artistei. “Flames” – compusă de Viky Red, pe versurile lui Cătălin Florea, și orchestrată de Dyana Thorn și DJ M.E.G – este o piesă cu un sound eclectic, efervescent și o linie melodică molipsitoare, numai bună pentru petrecerile din această vară.

 Coincidență sau nu, artiștii au ales să lanseze piesa "Flames" exact de ziua de naștere a lui Viky Red.

Sărbătoritul zilei de astăzi, Viky Red, și-a câștigat deja locul în agitația din piața muzicală românească. Pornit pe drumul unei cariere solo la sfârșitul anului 2011, artistul s-a făcut cunoscut atât în țară cât și în afara granițelor. Hiturile sale “If you ever feel” și “Love you” s-au auzit la radiouri din România, Europa de Nord și de Vest. Viky Red îşi pregăteşte acum intrarea pe piaţa muzicală din Rusia, primul pas fiind colaborarea cu Dyana Thorn. Vara aceasta va fi presărată cu fel de fel de surprize pentru fanii lui Viky Red. Artistul pune la cale o mulțime de colaborări și va termina munca la primul album din cariera solo.

DJ M.E.G, pe numele real Eduard Ovceyob Magaev, este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Rusia. Stilul său electro house și trap i-a adus recunoașterea internațională. Remixurile sale au fost apreciate și sprijinire de Tiesto, David Guetta și alți grei ai industriei.

Dyana Thorn, o artistă învăluită într-o aură de mister, a cărei identitate nu a fost dezvăluită încă, este cel mai nou artist al casei de productie Sens Music. Dyana Thorn este un proiect de electro progresiv, cu un sound fresh, ce îmbină instrumente autentice cu ritmuri funky halucinante. Muzica artistei e întocmai cum o sugerează numele de scenă: puternică și “spinoasă”, în sensul bun al cuvântului – completă, inovatoare, care captează atenția.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub anamaria prodan bebeto png
O aplicatie pe telefonul mobil ajuta la evaluarea starii de sanatate a copilului FOTO Faceb Spitalul Virtual pentru copii jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg