EXCLUSIV Viky Red lansează noul single chiar de ziua lui! Ascultă aici «Flames»

Ultima actualizare:

Dyana Thorn vs. DJ M.E.G feat. Viky Red lansează în exclusivitate pe Click.ro piesa “Flames”, primul single din cariera artistei. “Flames” – compusă de Viky Red, pe versurile lui Cătălin Florea, și orchestrată de Dyana Thorn și DJ M.E.G – este o piesă cu un sound eclectic, efervescent și o linie melodică molipsitoare, numai bună pentru petrecerile din această vară.

 Coincidență sau nu, artiștii au ales să lanseze piesa "Flames" exact de ziua de naștere a lui Viky Red.

Sărbătoritul zilei de astăzi, Viky Red, și-a câștigat deja locul în agitația din piața muzicală românească. Pornit pe drumul unei cariere solo la sfârșitul anului 2011, artistul s-a făcut cunoscut atât în țară cât și în afara granițelor. Hiturile sale “If you ever feel” și “Love you” s-au auzit la radiouri din România, Europa de Nord și de Vest. Viky Red îşi pregăteşte acum intrarea pe piaţa muzicală din Rusia, primul pas fiind colaborarea cu Dyana Thorn. Vara aceasta va fi presărată cu fel de fel de surprize pentru fanii lui Viky Red. Artistul pune la cale o mulțime de colaborări și va termina munca la primul album din cariera solo.

DJ M.E.G, pe numele real Eduard Ovceyob Magaev, este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Rusia. Stilul său electro house și trap i-a adus recunoașterea internațională. Remixurile sale au fost apreciate și sprijinire de Tiesto, David Guetta și alți grei ai industriei.

Dyana Thorn, o artistă învăluită într-o aură de mister, a cărei identitate nu a fost dezvăluită încă, este cel mai nou artist al casei de productie Sens Music. Dyana Thorn este un proiect de electro progresiv, cu un sound fresh, ce îmbină instrumente autentice cu ritmuri funky halucinante. Muzica artistei e întocmai cum o sugerează numele de scenă: puternică și “spinoasă”, în sensul bun al cuvântului – completă, inovatoare, care captează atenția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net