EXCLUSIV Vrei să te menţii ca Lazariuc? Bea apă caldă pe burta goală!


    Anastasia Lazariuc are 1,67 metri şi 50 de kilograme. (Fotografii: arhivă personală)
Anastasia Lazariuc are 1,67 metri şi 50 de kilograme. (Fotografii: arhivă personală)

N-a avut mereu un trai uşor, a muncit pe brânci şi a stat mai mult prin turnee. Totuşi, Anastasia Lazariuc a ştiut să aibă grijă de ea, iar acum, când a intrat în al şaselea deceniu de viaţă stârneşte invidii cu fizicul ei. Noi i-am aflat secretele.

"În viaţă trebuie să avem un echilibru, tot ce e exagerat se întoarce împotriva noastră. Am trecut de perioada turneelor, în care mâncam şi mă culcam târziu", îşi începe artista povestea.

"Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puţină mişcare şi beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că aşa cum ne spălăm pe faţă, trebuie să ne spălăm şi pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie", a dezvăluit cântăreaţa.

După aceea, Anastasia îşi prepară un suc din fructe şi legume. "Îmi fac un suc din morcovi, ţelină, un măr sau citrice, uneori pun şi sfeclă roşie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer", spune ea. Tot la micul dejun, artista mănâncă o felie de pâine neagră cu unt sau cu ulei de măsline, un ou, la prânz salate, iar seara după o anumită oră nu mai consumă nimic.

"Se spune că masa de dimineaţă trebuie să fie cea mai copioasă, masa de prânz trebuie să o împarţi cu prietenul, iar cea de seară să o dai duşmanului. Şi mama îmi spunea să nu mai mănânc după asfinţitul soarelui, pentru că şi astrele au o mare legătură cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent", explică Anastasia.

Se tratează cu metode naturiste

Din casa Anastasiei nu lipsesc mierea, lăptişorul de matcă, pe care îl consideră cel mai bun antibiotic, polenul şi seminţe de tot felul. Consumă foarte puţină carne şi mai mult peşte, iar în această perioadă cât mai multe verdeţuri (lobodă, leurdă, ştevie, spanac, salată verde), mai ales că suntem în post.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin