Explozia de la Chişinău s-a produs în singurul loc nesupravegheat de camere

Ultima actualizare:

Victor Catan a prezentat un raport în plenul Parlamentului şi i-a făcut pe unii deputaţi democraţi să se gândească la faptul că explozia a fost planificată de "persoane supărate din structurile de ordine, apropiate fostei guvernări comuniste şi care au fost recent demise", interesate de destabilizarea situaţiei din Republica Moldova.

Potrivit deputatului Partidului Democrat, Oleg Serebrian, e necesară chiar "scoaterea în afara legii a formaţiunilor politice, dacă se va demonstra implicarea acestora în atacul terorist de miercuri".

"Doar un nebun şi un păgân a putut să procedeze astfel de sărbătoarea hramului. Să ne imaginăm că fiecare dintre noi ar fi avut acolo câte un copil", a declarat la rândul său deputatul PL, Ion Hadârcă.

În acelaşi timp, comuniştii au cerut demiterea proaspăt numitului ministru de interne Victor Catan "pentru neprofesionalism" şi pentru faptul că "a admis explozia grenadei în mulţime".

Părerea lor n-a fost îmărtăşită de deputaţii coaliţiei de guvernare. Aceştia l-au felicitate pe catan pentru faptul că este primul ministru de interne care, în ultimii opt ani, s-a prezentat în faţa Parlamentului cu un raport.

Potrivit NewsIn, când au fost atenţionaţi că ministrul de interne comunist nu a demisionat după violenţele din 7 aprilie, când au fost distruse clădirile Parlamentului şi Preşedinţiei, trei persoane au fost ucise, iar sute de tineri au fost maltrataţi de către poliţie, comuniştii i-au spus lui Victor Catan "să aibă grijă să răspundă pentru propriile sale acţiuni".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net