Explozia de la Chişinău s-a produs în singurul loc nesupravegheat de camere

Victor Catan a prezentat un raport în plenul Parlamentului şi i-a făcut pe unii deputaţi democraţi să se gândească la faptul că explozia a fost planificată de "persoane supărate din structurile de ordine, apropiate fostei guvernări comuniste şi care au fost recent demise", interesate de destabilizarea situaţiei din Republica Moldova.

Potrivit deputatului Partidului Democrat, Oleg Serebrian, e necesară chiar "scoaterea în afara legii a formaţiunilor politice, dacă se va demonstra implicarea acestora în atacul terorist de miercuri".

"Doar un nebun şi un păgân a putut să procedeze astfel de sărbătoarea hramului. Să ne imaginăm că fiecare dintre noi ar fi avut acolo câte un copil", a declarat la rândul său deputatul PL, Ion Hadârcă.

În acelaşi timp, comuniştii au cerut demiterea proaspăt numitului ministru de interne Victor Catan "pentru neprofesionalism" şi pentru faptul că "a admis explozia grenadei în mulţime".

Părerea lor n-a fost îmărtăşită de deputaţii coaliţiei de guvernare. Aceştia l-au felicitate pe catan pentru faptul că este primul ministru de interne care, în ultimii opt ani, s-a prezentat în faţa Parlamentului cu un raport.

Potrivit NewsIn, când au fost atenţionaţi că ministrul de interne comunist nu a demisionat după violenţele din 7 aprilie, când au fost distruse clădirile Parlamentului şi Preşedinţiei, trei persoane au fost ucise, iar sute de tineri au fost maltrataţi de către poliţie, comuniştii i-au spus lui Victor Catan "să aibă grijă să răspundă pentru propriile sale acţiuni".

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
buta jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg