Fac cea mai mare brânză din România
Am făcut cel mai mare sandviş din lume, cel mai lung cârnat, dar şi cel mai greu tort cu fructe şi frişcă din lume. Azi i-a venit rândul brânzei.
La Crama Pandurilor din Bucureşti, bucătarii, ajutaţi de ciobani, pregătesc cea mai mare brânză din ţară. Cântăreşte 200 de kilograme şi este preparată la cazan, din 1.000 de litri de lapte.
Treaba a început puţin înainte de ora prânzului, iar brânza va fi gata în jurul orei 19.00. "Uriaşa bucată de caş este făcută după o metodă tradiţională", ne-au spus gazdele.
Pe lângă brânza de Cartea Recordurilor, cei de la Cramă frig la proţap doi porcuşori, ce cântăresc fiecare 100 de kilograme şi pun la bătaie un butoi de vin. Dacă nu aveţi ce face acasă, daţi o fugă la Crama Pandurilor, situată pe Şoseaua Panduri, în spatele Academiei Militare, şi veţi mânca pe săturate. Nu trebuie să plătiţi!
Totul este din partea casei, întrucât se sărbătoresc 190 de ani de la numirea lui Tudor Vladimirescu ca Domn al Ţării Româneşti.
Etnic şi Haiducii sunt şi ei prezenţi şi vor susţine un recital pe cinste.