10 distracţii de iarnă care sparg monotonia în cuplu


    Frigul are farmecul lui.  Iată ce puteţi face afară, în doi!
Frigul are farmecul lui. Iată ce puteţi face afară, în doi!

De cele mai multe ori, „distracţiile” din timpul iernii se limitează la un film la gura sobei, o ieşire la mall, la teatru sau la un ceai cu prietenii. În rest, încercăm să ne ascundem de frig în spaţii închise, plictisindu-ne. Iar în doi, plictiseala nu e tocmai lucru bun. Revigoraţi-vă relaţia şi spargeţi monotonia cu 10 activităţi de neratat în acest sezon.

În luna decembrie, Sărbătorile sunt motiv de bucurie şi vă apropie. Faceţi împreună ultimele cumpărături, decoraţi casa, împodobiţi bradul, împachetaţi cadourile pentru cei dragi.

Şi în bucătărie poate fi distractiv. Încercaţi împreună diverse reţete de Crăciun, ceva ce aţi văzut într-o revistă şi v-a făcut cu ochiul.Mergeţi la munte în weekenduri. Escapadele acestea sunt necesare, vă ajută să vă deconectaţi, să vă relaxaţi. Când ninge, peisajul este de basm, puteţi face drumeţii sau schia pe pârtie.

simeon stalpnicul png

Mergeţi la patinoar, iar dacă nu ştiţi să patinaţi, puteţi lua nişte cursuri, câteva ore.Ieşiţi la săniuş, indiferent de vârstă. În parcuri, pe dealuri, vă puteţi bucura de distracţie în zăpadă ca nişte copii. E gratis!Într-o zi, răsfăţaţi-vă la un spa. Mergeţi într-un loc unde se poate înota, sta la saună, bucuraţi-vă de un tratament cosmetic sau de un masaj.Învăţaţi ceva împreună. Puteţi începe nişte cursuri de dans, de gătit sau puteţi învăţa o limbă străină.Luaţi-vă bilete la un concert preferat de Crăciun, pe care vi-l doriţi amândoi.

simeon stalpnicul png

Plimbaţi-vă prin parc, chiar dacă e frig afară. Aveţi nevoie de aer curat, de mişcare, iar dacă afară e zăpadă, plimbarea poate căpăta un alt farmec. Seara, vă mai puteţi plimba pe străzile oraşului împodobit sau pe la târgurile de Crăciun.Faceţi voluntariat. Acum, înainte de Sărbători, deschideţi-vă inima şi apropiaţi-vă de cei sărmani. Adresaţi-vă unui ONG care să vă pună în legătură cu persoanele nevoiaşe.

simeon stalpnicul png
Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg