3 cele mai mari frustrări sexuale ale bărbaţilor


     Este foarte important să ai curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi să-ţi pui în practică fanteziilefoto:123RF
Este foarte important să ai curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi să-ţi pui în practică fanteziilefoto:123RF

Sunt câteva situaţii de coşmar care îi fac pe reprentanţii sexului puternic să nu se simtă în largul lor atunci când sunt în intimitate.

Frustrările sexuale se formează în timp şi, din păcate, bărbaţii nu prea au curaj să vorbească despre ele. De aceea, este recomandat ca partenerii să discute despre tot ceea ce îi nemulţumeşte în timpul actului sexual. În articolul de mai jos, veţi afla care sunt cele mai mari frustrări sexuale ale bărbaţilor.

1. Teama că nu îşi vor satisface partenera

Lipsa încrederii în propria persoană poate cu timpul să distrugă viața intimă. Este adevărat că în cele mai multe situații bărbații lasă impresia că sunt stăpâni pe situație și că știu absolut totul despre sex, însă, uneori, practica demonstrează cu totul și cu totul altceva. În momentul în care partenerul are o temere din punct de vedere sexual preia controlul și fă-l să înțeleagă că îți place ceea ce face. Este cunoscut faptul că bărbatul vrea mereu să aibă certitudinea că iubita este satisfăcută și că a rămas cu o senzație plăcută după partida de sex.

2. Au complexe legate de mărimea penisului

Unii bărbați au complexe legate de mărimea penisului, iar acest lucru le poate crea mari probleme în viața sexuală. De aceea, orice compliment referitor la acest subiect este binevenit, deoarece îi scapă de una dintre cele mai mari frustrări sexuale. În cazul în care partenerul tău de viață se confruntă cu o astfel de situație, susținerea este cel mai important lucru. Oricărui bărbat îi este greu să vorbească despre problemele legate de organul sexual, pentru că de cele mai multe ori acesta este un lucru cu care vor să se mândrească. Însă indiferent de situație, calitățile unui bărbat nu se judecă după mărimea penisului.

3. Nu au curaj să îşi dezvăluie fanteziile

Bărbații au tot felul de rețineri când vine vorba să-și împărtășească fanteziile. Din acest motiv, aceste inhibiții sexuale trebuie stopate. Este foarte important să ai curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi să-ţi pui în practică fanteziile. Pe măsură ce începi să-ţi exprimi gândurile erotice, începi să scapi de frustrări şi să te dezvălui aşa cum eşti, o persoană dornică să experimenteze şi să se bucure de sex.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg