4 cauze care scad pofta de sex la bărbați

lipsa sex jpeg
Nu este indicat să critici performanţele sexuale ale partenerului indiferent de situaţiefoto: 123RF

În pofida faptului că femeile cred că bărbații au întotdeauna chef să facă sex și că sunt incapabili să refuze o partidă de amor, lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Sunt câteva cauze care scad pofta de sex la bărbați și acestea țin, în mod normal, de problemele de zi cu zi.

Bărbații au propriile sensibilități care le pot determina o scădere a dorinței de a face sex. Iată care sunt cele mai frecvente cauze care scad pofta de sex la bărbați.

Cauze care scad pofta de sex la bărbați: 1. Oboseala și stresul

Sunt factori determinanți, extrem de importanți atunci când nu au bărbații chef să facă sex. Pe de altă parte, când mintea le este invadată de griji și viața lor intimă are de suferit. Pe lângă acestea, care se regăsesc cu o frecvență din ce în ce mai mare în viața celor mai mulți bărbați, și problemele din cuplu, de la serviciu sau tulburările mentale își pot pune amprenta asupra poftei de sex la bărbați.

Cauze care scad pofta de sex la bărbați: 2. Masturbarea în exces

Masturbarea este sănătoasă atâta timp cât nu devine o obsesie sau o activitate excesivă. Totul se poate transforma într-o situaţie care scade pofta de sex la bărbați în contextul în care devine o dependenţă. În momentul în care se masturbează foarte des există posibilitatea ca aceștia să nu mai fie foarte interesați de sexul cu partenera de viață, deoarece plăcerea pe care și-o provoacă singuri poate fi mult mai mare. Însă femeia poate încerca, de asemenea, câteva picanterii în pat pentru a le înfierbânta imaginația și a le stimula apetitul pentru sex.

Cauze care scad pofta de sex la bărbați: 3. Comparațiile cu foștii iubiți

Cea mai mare greșeală pe care o fac cele mai multe femei atunci când sunt în intimitate cu actualul partener este să înceapă să-și amintească de foștii iubiți. Această situație le poate tăia bărbaților cheful de a mai face sex şi poate fi chiar un pericol pentru viitorul relaţiei. Ei îşi vor pierde total interesul atunci când într-un context intim partenera le vorbește sau îi compară cu foștii iubiţi. E clar că acest lucru le va anula brusc pofta de a mai face dragoste.

Cauze care scad pofta de sex la bărbați: 4. Aspectul neglijent al partenerei

Există o categorie de femei care după ani de relație nu își mai acordă atenția cuvenită și încep să-și neglijeze aspectul fizic. Din acest motiv, bărbaților le scade interesul din punct de vedere sexual față de partenerele de viață. Delăsarea femeilor în cele mai multe situații le taie acestora apetitul pentru a mai face amor.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia