4 destinaţii pentru un city break romantic

Ultima actualizare:

    La Paris, dragostea pluteşte în aer
La Paris, dragostea pluteşte în aer

Peste doar câteva zile este Dragobetele, iar dacă te-ai săturat de clasicele cadouri cu inimioare şi vrei să-i faci partenerului tău o surpriză cu adevărat memorabilă, ce-ai zice de o escapadă într-un oraş european?! Sunt câteva destinaţii renumite pentru romantismul lor.

1. Paris

Plimbări pe Sena, Turnul Eiffel la apus de soare, Luvrul cu a lui Mona Lisa, miros de croissante de la zecile de cafenele cochete, asta înseamnă Parisul în doi. Şi mai mult decât atât. Plimbările prin grădinile şi Palatul Versailles, sau pe celebrul bulevard Champs Elysees au un farmec aparte. Nu trebuie să rataţi Catedrala Notre Damme, Basilica Sacre-Coeur, Moulin Rouge, dar şi podul cu lacătele iubirii. 

2. Roma

Niciodată nu dai greş cu o vacanţă la Roma, indiferent dacă aţi mai fost sau nu acolo. E un oraş încărcat de istorie, cu o mulţime de obiective turistice pe care le poţi privi de fiecare dată cu alţi ochi. În plus, nu e foarte scump. Cu puţin noroc, poţi găsi bilete de avion cu sub 100 € dus-întors.

3. Veneţia

E un alt oraş italian celebru pentru romantismul lui. Cum îţi poţi impresiona mai tare iubita decât să o inviţi la o plimbare cu gondola pe canalele dintre casele micuţe şi colorate?! Trebuie să ştii că o astfel de plimbare costă în jur de 80 de euro pentru doar 20 de minute, iar dacă nu-ţi permite buzunarul, aveţi oricând ca alternativă transportul în comun cu Vaporetto, care costă de 10 ori mai puţin.

4. Budapesta

E cel mai bun oraş să sărbătoriţi Ziua Îndrăgostiţilor dacă dispuneţi de un buget limitat. Budapesta e o capitală europeană ieftină şi frumoasă, cu promenade pe malul Dunării, arhitectură impresionantă şi mâncare bună. Nu uitaţi să vă luaţi costumele de baie, căci vă puteţi relaxa seara la una dintre legendarele băi termale din oraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net