4 jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră

image
Viaţa sexuală poate fi condimentată cu jocuri erotice pe care bărbaţii le adorăFoto: Click!

Majoritatea bărbaţilor nu au curaj să vorbească cu partenerele de viaţă despre cele mai ascunse dorinţe sexuale ale lor, de frică să nu fie judecaţi. Cele mai interesante jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră au rolul de a condimenta viaţa sexuală şi a o face mult mai fascinantă.

Iată cele mai excitante jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră şi care nu ar trebui să lipsească din intimitatea niciunui cuplu.

“Mâinile sus” face parte din categoria de jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră. Cei care l-au pus în practică spun că este un joc foarte incitant deoarece nu îţi poţi folosi mâinile deloc de la începutul actului sexual până la sfârşit. Datorită faptul că nu vă puteţi atinge, sunteţi nevoiţi să luaţi în calcul sau să vă concentraţi pe cu totul şi cu totul alte senzaţii corporale pe care de obicei le ignoraţi. De exemplu, pentru a vă satisface oral sunteţi obligaţi să folosiţi doar limba şi buzele. Cel care din greşeală va folosi mâinile va fi forţat să-i îndeplinească celuilalt un favor sexual. Cu siguranţă veţi avea parte de o partidă de sex incendiară.

Jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră: 2. Masajul erotic

Masajul erotic este considerat unul dintre acele jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră. Nu este deloc complicat să faci masaj şi este una dintre metodele cele mai simple de a ajunge la plăceri sexuale de nedescris. În primul rând, ţineţi cont de faptul că manevrele din timpul masajului erotic trebuie să fie lente şi senzuale, folosiţi ulei special şi creaţi o atmosferă relaxantă iar lumina trebuie să fie difuză.

Jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră: 3. Poker pe pedepse

Relaxante şi excitante, jocurile erotice sunt ideale când vreţi să vă surprindeţi partenerii în dormitor. De exemplu, unul dintre cele mai interesante jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră este „Poker-ul pe pedepse”. Dacă sunteţi pasionaţi de jocul de cărţi preludiul poate fi înlocuit de o partidă de poker. Încinge atmosfera încă de la început purtând o lenjerie intimă foarte sexy. Cel care pierde va trebui sa-i satisfacă celuilalt orice dorinţă sexuală. Scopul final este să rămâneţi fără haine şi să vă bucuraţi de o noapte de sex incendiară.

Jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră: 4. Sclava şi stăpânul

Sclava şi stăpânul poate fi unul dintre cele mai fascinante jocuri erotice pe care bărbaţii le adoră. Acest scenariu trebuie să rămână la stadiu de joc, iar partenerii trebuie să fie în totalitate de acord cu ceea ce se întâmplă. Sclava este nevoită să facă tot ce îi cere stăpânul. Dacă în realitate această situaţie nu este deloc excitantă, în joc semnificaţia este cu totul şi cu totul alta. El este un bărbat irezistibil care are asupra femeii o putere foarte mare, încât ea îl doreşte foarte mult. Acest ritual se poate încheia cu o partidă de sex de neuitat şi din acest motiv merită pus în practică.

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
foto1 economii shutterstock 538621285 jpg
SAGA
Medicul stomatolog Sorina Stroe
eurovision logo foto shutterstock
calendar ortodox 2021 08 octombrie sfanta cuvioasa pelaghia png
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg