4 jocuri sexuale cu iubita


    Jocuri sexuale cu iubita: Legatul la mâini este unul dintre cele mai eroticeFoto: Click!
Jocuri sexuale cu iubita: Legatul la mâini este unul dintre cele mai eroticeFoto: Click!

O relaţie de cuplu fericită şi o viaţă sexuală satisfăcătoare înseamnă ca de fiecare dată să veniţi cu ceva nou ca să nu ajungeţi să vă plictisiţi. Puteţi să puneţi în practică jocuri sexuale cu iubita, acestea fiind o modalitate de a alunga monotonia din dormitor şi de a reaprinde pasiunea.

Aceste jocuri sunt foarte incitante, dar găsirea unuia potrivit ţine foarte tare de preferinţele personale. Vă recomandăm câteva jocuri sexuale cu iubita care vă vor face nopţile mult mai interesante.

Jocuri sexuale cu iubita: 1. Jocul de cărţi pe pedepse

Jocurile erotice sunt perfecte când vreţi să vă surprindeţi plăcut partenerii de viaţă în dormitor. De exemplu, unul dintre cele mai interesante jocuri sexuale cu iubita pe care bărbaţii le adoră este „Jocul de cărţi pe pedepse”. Dacă sunteţi atraşi de genul acesta de joacă, preludiul poate fi foarte bine înlocuit de o partidă de cărţi. Încingeţi atmosfera încă de la început şi nu uitaţi să vă mângâiaţi sau să vă sărutaţi. Cel care pierde va trebui sa-i satisfacă celuilalt orice dorinţă sexuală. Scopul final este să rămâneţi fără haine şi să vă bucuraţi de o noapte de sex incendiară.

Jocuri sexuale cu iubita:  2. Oglindă, oglinjoară

Oglindă, oglinjoară, un joc erotic care vă va distra foarte tare dacă îl veţi pune în practică pentru a vă mai condimenta viaţa sexuală. Este considerat unul dintre cele mai fascinante jocuri sexuale cu iubita, deoarece veţi avea posibilitatea să aflaţi totul unul despre altul, despre corpurile voastre, despre părţile care nu vă plac şi despre cele pe care le admiraţi. Trebuie doar să staţi goi unul în faţa celuilalt, să vă sărutaţi, să vă mângâiaţi, gesturi pe care trebuie să vi le faceţi pe rând. Ideea jocului constă în faptul că trebuie  să pară că faceţi totul în oglindă.

Jocuri sexuale cu iubita: 3. Legatul la mâini

Unul dintre cele mai fascinante jocuri sexuale cu iubita pe care majoritatea persoanelor îl adoră este şi “Legatul la mâini “Cei care l-au pus în practică spun că este un joc foarte incitant deoarece nu îţi poţi folosi mâinile deloc de la începutul actului sexual până la sfârşit. Datorită faptul că nu vă puteţi atinge, sunteţi nevoiţi să luaţi în calcul sau să vă concentraţi pe cu totul şi cu totul alte senzaţii corporale pe care de obicei le ignoraţi. De exemplu, pentru a vă satisface oral sunteţi obligaţi să folosiţi doar limba şi buzele. Cel care din greşeală va folosi mâinile va fi forţat să-i îndeplinească celuilalt un favor sexual. Cu siguranţă acest joc vă va determina să aveţi  parte de o partidă de sex de neuitat.

Jocuri sexuale cu iubita: Şeful şi angajata

Şeful şi angajata este unul dintre cele mai interesante jocuri erotice cu iubita care merită pus în practică.  De obicei în calitate de angajată trebuie să execuţi ordinele şefului ca să nu fi concediată. În realitate această situaţie nu este nici pe departe excitantă, însă în joc are o cu totul şi cu totul altă semnificaţie. Şeful este un bărbat irezistibil care are asupra angajatei lui o putere foarte mare de seducţie, încât ea îl doreşte foarte mult. Acest scenariu se poate încheia cu o partidă de sex incendiară şi din acest motiv se merită să aveţi o asemenea experienţă.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg