4 reguli nescrise ale părului pubian VIDEO

Ultima actualizare:

    Părul pubian trebuie acceptat așa cum estefoto: Hepta
Părul pubian trebuie acceptat așa cum estefoto: Hepta

Ras, tuns, cu modele sau fără, părul pubian nu mai este de mult un subiect tabu. Oamenii nu se mai abțin de la acest subiect și sunt din ce în ce mai deschiși la discuție. Iată câteva reguli nescrise ale părului pubian.

În ziua de azi, părul pubian a ajuns să fie un adevărat trend. Există din ce în ce mai multe forme și modele în care poate fi aranjat, iar gusturile sunt diferite. Iată ce au descoperit cei de la Buzzfeed după ce au intervievat mai multe persoane.

1. Nu este un subiect tabu

Oamenii întrebați despre părul pubian nu au părut foarte deranjați sau stânjeniți. Aceștia nu au ezitat să răspundă la întrebare, semn că prejudecățile în legătură cu acest subiect au dispărut în ultima perioadă.

2. Trebuie să îl acceptăm

Cu toate acestea, colegii din interiorul redacției nu au fost la fel de relaxați atunci când li s-a pus o întrebare despre părul lor pubian. Au fost reticenți când au trebuit să răspundă, iar unul dintre ei a răspus: „Nu mă simt confortabil să vorbesc despre părul pubian”. Cu toate acestea, una dintre regulile nescrise dictează că părul pubian trebuie acceptat așa cum este.

3. Poartă-l cum îți vine

Despre părul pubian a discutat și o expertă, iar concluzia acesteia a fost că trebuie purtat după cum simte persoana respectivă. Dacă pentru tine nu este confortabil să îți razi părul pubian, cel mai bine este să îl lași în pace și să te simți bine în pielea ta. Cu toate acestea, opțiunile sunt vase în ceea ce privește aranjarea lui.

4. Fii foarte atent

Atunci când te decizi să îl razi, să îl tunzi sau să îl aranjezi, trebuie să ai foarte mare grijă. Părul pubian, după cum spune și numele, crește într-o zonă sensibilă. Tăieturile în această parte a corpului tău ți-ar putea provoca mari dureri și, în cel mai rău caz, o infecție urâtă. Hidratează bine pielea înainte de a te rade și ai grijă să nu apeși prea tare.

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net