4 sfaturi pentru alegerea vibratorului


    Sfaturi pentru alegerea vibratorului: Fiţi atente la material, mărime şi intensitatea virbaţiilorFoto: Hepta
Sfaturi pentru alegerea vibratorului: Fiţi atente la material, mărime şi intensitatea virbaţiilorFoto: Hepta

Vibratorul este una dintre cele mai apreciate şi cumpărate jucării sexuale, însă achiziţionarea unui astfel de accesoriu erotic de cele mai multe ori poate fi destul de dificilă. Din acest motiv vă dăm câteva sfaturi pentru alegerea vibratorului.

Înainte de a beneficia de un vibrator este important să ştiţi pentru ce vreţi să îl folosiţi. Acesta are tot felul de întrebuinţări, este de diferite forme, mărimi şi culori. Iată câteva sfaturi pentru alegerea vibratorului.

Sfaturi pentru alegerea vibratorului: 1. Materialul din care este făcut contează

Atunci când sunteţi hotărâte să vă achiziţionaţi un vibrator este foarte important să ţineţi cont şi de materialul din care acesta este confecţionat. De exemplu, jucăriile sexuale din cauciuc sau silicon sunt recomandate pentru penetrarea vaginală şi anală pe când cele din plastic pentru stimularea clitoridiană. Aceasta este considerat unul dintre cele mai bune sfaturi pentru alegerea vibratorului.

Sfaturi pentru alegerea vibratorului: scopul unei asemenea jucării sexuale este foarte important
Sfaturi pentru alegerea vibratorului: scopul unei asemenea jucării sexuale este foarte important

Sfaturi pentru alegerea vibratorului: 2. Mărimea este importantă

În momentul în care vreţi să vă bucuraţi de senzaţiile pe care vi le poate oferi un vibrator trebuie să ţineţi cont de forma şi de mărimea acestuia. În magazinele de specialitate veţi găsi o gamă variată de vibratoare în funcţie de necesităţi.

Sfaturi pentru alegerea vibratorului: 3. Ţine-ţi cont de puterea vibraţiilor

Nu este nici un secret că unele femei ajung mai greu la orgasm. Din acest motiv, ar fi indicat să-şi achizioneze un vibrator pentru a le ajuta să se bucure de climax. Dacă este pentru prima dată când folosiţi această jucărie sexuală trebuie să alegeţi una cu trepte de viteză pentru a fi sigure că o puteţi folosi indiferent de tipul de masturbare. Iar dacă felul de a vă masturba este unul mai liniştit sunt recomandate cele cu intensitate mică a vibraţiilor.

Sfaturi pentru alegerea vibratorului: 4. Scopul achiziţionării

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru alegerea vibratorului este să ştii foarte bine ce zonă vrei să stimulezi. De exemplu, vibratoarele în formă falică sunt perfecte pentru penetrarea vaginală. Pe de altă parte pot produce satisfacţie şi în afara vaginului, deoarece pot stimula foarte bine clitorisulul. Pentru acest tip de plăcere sunt foarte bune şi vibratoarele de ultimă generaţie sau cele cu acţiune duală. Dacă îţi doreşti să îl foloseşti pentru penetrarea anală, îţi trebuie un vibrator sub formă de pâlnie.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg