5 lucruri pe care n-ar mai trebui să cheltuiești banii

Ultima actualizare:

    Nu arunca banii pe lucruri care se demodează foarte repedefoto: Click!
Nu arunca banii pe lucruri care se demodează foarte repedefoto: Click!

Recompensele materiale nu-ți aduc satisfacții decât pe termen scurt. Cu timpul, ele își vor pierde din strălucirea de moment și tu îți vei pierde interesul în ele.

În loc să cheltuiești banii pe lucruri care, într-un final, ajung să nu te mai intereseze, ar trebui să ți-i cheltuiești pe cele care îți creează amintiri frumoase. Lifehack.org a făcut o listă cu cinci lucruri pe care nu ar trebui să mai dai mulți bani. În schimb, ai putea economisi diferența și ai putea să o cheltuiești pe experiențe care să-ți îmbogățească viața spirituală.

1. Electronice

În ziua de azi, electronicele sunt o necesitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți cheltuiești toți banii pe ultimele apariții. Satisfacția unui nou gadget ține foarte puțin, pentru că tehnologia avansează foarte repede și te trezești în mai puțin de un an că modelul tău e deja depășit.

2. Decorațiuni interioare cu moft

Întotdeauna va exista o tematică populară de decorare a casei. Nu trebuie să cheltuiești milioane de lei pentru a fi la modă în materie de design interior. Cel mai bine este să-ți decorezi casa în stilul propriu, care va fi mereu de actualitate.

3. Mașini

Nu e o decizie foarte înțeleaptă să-ți schimbi mereu mașina pentru a avea mereu ultimul model. Aceasta este o cale sigură către faliment, căci industria auto nu este deloc ieftină.

4. Lucruri la modă

Nu trebuie să te simți vinovat că îți cumperi din când în când haine, genți sau pantofi la modă. Însă nu face un obicei din asta, căci vei ajunge să-ți cheltuiești tot salariul pe lucruri care nu vor mai avea valoare într-un an de zile. Vei rămâne mereu fără bani și fără loc în dulap.

5. Bijuterii

Bijuteriile elegante sunt necesare atunci când mergi la diverse evenimente. Poate îți place să le porți și atunci când ieși cu prietenii sau la birou. Dacă îți permiți să-ți cumperi un ceas de 8000 de lei, atunci bravo ție! Însă pentru restul există o linie foarte fină între accesorizare și datorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net