5 situații în care să nu faci sex

21 octombrie 2016
article img
Sexul ajută la menținerea sănătății fizice și mentale.www.clickpentrufemei.ro

Relațiile sexuale trebuie să fie satisfăcătoare și cu beneficii pentru ambii parteneri. De aceea, este important să știi când se poate și când nu. Pentru că, există anumite situații în care ar trebui să gândești de două ori.

Pe lângă reducerea nivelului de stres, prin sex sunt arse calorii, te conectezi cu partenerul și te bucuri de mai multă plăcere. În plus, este dovedit științific că sexul ajută la menținerea sănătății fizice și mentale. De asemenea, există situații în viață în care relațiile sexuale nu sunt o opțiune, și chiar nu sunt recomandate pentru sănătate.

Evită următoarele situații:

Când apare durere în timpul actului sexual

Durerea în timpul actului sexual este cunoscută sub numele de dispareunie. Acestea ar putea fi provocate de bacterii, plăgi la nivelul părții externe a organului genital (vulva) și endometrioză. Sexul este un joc, iar ambele părți trebuie să se bucure de el în mod egal.

Ar putea fi, de asemenea, cauzate de probleme psihologice, cum sunt traumele, insecuritatea, lipsa de dorință, probleme în relație. Cauzele primare includ infecții, tăieturi și răni în zona genitală, care ar putea fi, de asemenea, cauzate de bolile cu transmitere sexuală. În acest caz, trebuie mers la un specialist pentru a evalua problema.

Află în ce situaţii să nu faci sex pe clickpentrufemei.ro. 

Zodii care se gândesc doar la sex6 întrebări sexuale pe care ți-e rușine să le exprimi