6 cele mai distractive jocuri erotice


    Cele mai distractive jocuri erotice au rolul de a condimenta viața sexualăfoto: 123RF
Cele mai distractive jocuri erotice au rolul de a condimenta viața sexualăfoto: 123RF

Cele mai distractive jocuri erotice nu ar trebui să lipsească din intimitatea nici unui cuplu. Ele au rolul de a condimenta viața sexuală, sunt haioase, excitante și aduc multă satisfacție relației de cuplu.

Oricare dintre noi are fantezii, dorinţe şi nevoi, iar aceste scenarii erotice oferă posibilitatea de a experimenta împreună cu partenerul de viață o nouă latură a sexualităţii. Iată care sunt cele mai distractive jocuri erotice care merită puse în practică.

Cele mai distractive jocuri erotice: 1. Poker pe pedepse

Interesante, relaxante şi excitante, jocurile erotice sunt ideale când vreţi să vă surprindeţi partenerul în dormitor. De exemplu, unul dintre cele mai distractive jocuri erotice este şi „Poker pe pedepse”. Dacă partenerul de viaţă este pasionat de jocul de cărţi, numai bine preludiul poate fi înlocuit de o partidă de poker. Încinge atmosfera încă de la început purtând o lenjerie intimă foarte sexy. Cel care pierde va fi pedepsit și va trebui sa-i satisfacă celuilalt orice dorinţă sexuală.

Cele mai distractive jocuri erotice: 2. Adevăr sau provocare

Este un joc haios practicat deseori la petreceri. Dar cu puţină imaginaţie poate fi interesant şi în doi. Nu trebuie decât să vă gândiți la câteva provăcări fiebinți care vă trec prin cap și care v-ar incita. Cu siguranță veţi descoperi lucruri fascinante unii despre alții şi despre fanteziile voastre cele mai ascunse. Aşa că nu vă rămâne decât să transformaţi visele erotice în realitate. “Adevăr sau  provocare” poate fi unul dintre cele mai distractive jocuri erotice şi fără discuție veţi avea parte de o experienţă interesantă.

Cele mai ditractive jocuri erotice: 3. Profa și elevul

Este considerat unul dintre cele mai distractive jocuri erotice după care cei mai mulți bărbaţi sunt înnebuniţi. „Profa şi elevul” este un scenariu foarte excitant deoarece foarte mulţi tineri au avut fantezii cu profesoarele de la şcoală. Din acest motiv, nu vă rămâne decât să vă lăsaţi imaginaţia să funcţioneze.

Cele mai distractive jocuri erotice: 4. Asistenta și medicul

Un joc incitant şi captivant pentru cele mai multe cupluri. Este cunoscut faptul că majoritatea bărbaţilor are această fantezie să fie consultaţi de o asistentă sexy, în timp ce femeile visează la un doctor chipeş şi priceput care să le incite imaginaţia. În această situație, nu trebuie decât să achiziţionaţi astfel de costume din magazinele de specialitate şi să puneţi în practică această fantezie.

Cele mai distractive jocuri erotice: 5. Stăpânul și sclava

Este unul dintre cele mai distractive jocuri erotice care merită pus în practică. Însă acest scenariu trebuie să rămână doar un joc, iar cei doi parteneri trebuie să fie în totalitate de acord cu ce se întâmplă. Ca de obicei sclava este obligată să facă tot ce îi cere stăpânul, acesta fiind un bărbat irezistibil care are asupra femeii o putere foarte mare, încât ea îl doreşte foarte mult. Acestă fantezie se poate încheia cu o partidă de sex incendiară şi din acest motiv se merită să aveţi o asemenea experienţă

Cele mai distractive jocuri erotice: 6. Electricianul și menajera

Dacă vă hotărâţi să puneţi în practică unul dintre cele mai distractive jocuri erotice, clar bărbatul trebuie să se deghizeze în electrician care vine să repare instalația electrică. El trebuie să sune la uşă, iar iubita îl întâmpină într-un costum de menajeră foarte sexy. Din primul moment sunteţi fascinaţi unul de altul şi vă lăsaţi duşi de val. Important este să nu vă grăbiţi, fiindcă electricianul nu trebuie să uite pentru ce a venit. Menajera pare preocupată de ceea ce face acest bărbat şi încearcă să îl seducă. Aceste jocuri erotice merită puse în practică fiindcă pot duce către partide de sex incendiare.

8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg