6 poziții de sex pentru 2016

Ultima actualizare:

    Aceste poziții de sex pentru 2016 trebuie puse neapărat în practică, dacă vreți să vă bucurați de momente intime specialefoto: Click!
Aceste poziții de sex pentru 2016 trebuie puse neapărat în practică, dacă vreți să vă bucurați de momente intime specialefoto: Click!

Am intrat, deja, în Noul An, iar cei mai mulți dintre noi și-au stabilit noi obiective, și-au făcut planuri, însă nu trebuie să uitați că și viața sexuală are rolul ei. Din acest motiv, vă recomand 6 poziții de sex pentru 2016 de care merită să vă bucurați.

În 2016 este recomandat să schimbaţi ceva în viața voastră intimă şi să puneţi în practică cele mai bune poziţii sexuale. Rolul lor este de a vă îmbunătăţii şi condimenta activitatea erotică din dormitor.

Poziții de sex pentru 2016: 1. Indrani

Este, într-adevăr, una dintre acele poziții de sex pentru 2016 în care ambii parteneri își vor oferi reciproc o stimulare de zile mari. În mod special această ipostază va fi foarte excitantă pentru bărbat pentru că îi oferă exact priveliştea de care are nevoie pentru o partidă de sex explozivă.

Această poziţie romantică nu mai are nevoie de vreo descriere. Este foarte des pusă în practică de către cupluri, căci e, într-adevăr, foarte stimulantă şi excitantă. O recomand celor îndrăgostiţi fiindcă este una dintre cele mai bune poziții de sex pentru 2016.

Poziții de sex pentru 2016: 3. Svanaka

Cuplurile care o pun în practică spun că este extrem de senzuală şi una dintre cele mai bune poziţii de sex pentru 2016. Femeia stă într-o parte, iar penetrarea în vagin va fi mai uşor accesibilă bărbatului. Din această poziţie, el nu doar dirijează, dar şi savurează şi sărută sânii partenerei, care va fi extrem de excitată de atâtea atingeri.

Poziții de sex pentru 2016: 4. Mathana

Nu este greu de pus în practică şi nu necesită foarte mult efort, în schimb satisfacţia este maximă. Este una dintre acele poziţii sexuale care merită experimentate fiindcă bărbatul are posibilitatea să-şi mişte penisul foarte uşor, oferindu-i partenerei senzaţii de neuitat. Imaginea picioarelor şi a sânilor femeii sporeşte satisfacţia vizuală a bărbatului.

Poziții de sex pentru 2016: 5. Joise

Este una dintre acele poziţii de sex pentru 2016 care favorizează fanteziile, însă bărbatul trebuie să fie rezistent deoarece va trebui să facă toată treaba. Această ipostază îi oferă lui controlul, dar şi posibilitatea de a stimula mai uşor clitorisul femeii. Având în vedere că bărbaţii sunt stimulaţi vizual această poziţie le oferă posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale femeii.

Poziții de sex pentru 2016: 6. Paira Rakha

În această poziţie de sex pentru 2016, femeia stă deasupra şi se simte excelent. Cu atât mai mult această postură permite amândurora să se stimuleze unul pe celălalt printr-o balansare tandră. Pe de altă parte poate fi adoptată atunci când ambii parteneri sunt obosiţi.

image
image
image
image
image
image
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png
Ambulanță AREU Lombardia Foto Captură youtube jpg
DIICOT 3 jpeg
oracolul ana previziuni stirile diminetii cine va fi noul presedinte al romaniei in 2024 824093 jpg