7 sfaturi pentru a putea strânge bani «la saltea»

image
Economiile pot fi salvatoare în situaţii de criză

Trăieşti de la un salariu la altul şi nu te vezi în stare să pui niciun ban de-o parte? Ştim, vei spune că soluţia este să câştigi mai mult, însă până atunci ai nevoie de câteva sfaturi financiare pentru a putea economisi. Orice este posibil cu puţină cumpătare şi organizare. Încearcă şi tu! Vei vedea ce bine-ţi prind economiile.

Cu cât economiseşti mai mult, cu atât ai mai multă libertate de mişcare. Îţi vei permite să călătoreşti, să cumperi un lucru pe care ţi-l doreşti, iar dacă nu eşti mulţumit cu locul tău de muncă şi vrei să-ţi cauţi altceva, te poţi baza pe economii pentru a face tranziţia mai uşoară. De asemenea, economiile te vor salva oricând apare ceva neprevăzut şi treci printr-o situaţie de criză.

„Sunt tată şi ştiu cât de importante sunt economiile într-o familie, dar mai ales cât de important este să-ţi prioritizezi cheltuielile. Eu am zilnic, în cheltuielile obişnuite, un comportament financiar cumpătat, aceasta e cheia”, ne spune Claudiu Bud, directorul de vânzări şi servicii al unei companii de management al creanţelor.

Iată ce alte idei au specialiştii

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg