A găsit donatorul de spermă cu care are un copil! Ce a făcut apoi

Aminah Hart l-a găsit pe donatorul de spermă Scott Andersen, tatăl micuței Leila, și s-a căsătorit cu el
Aminah Hart l-a găsit pe donatorul de spermă Scott Andersen, tatăl micuței Leila, și s-a căsătorit cu el

O femeie l-a cunoscut pe tatăl copilului ei abia la un an după ce a născut. Aminah Hart a apelat la un donator de spermă anonim pentru a rămâne însărcinată, hotărâtă că se va descurca singură cu un copil. Totuși, după luni de zile, s-a răzgândit. A vrut cu orice preț să îl găsească pe tatăl fetiței ei.

Aceasta a făcut tot posibilul ca să îi afle identitatea și să dea de urma lui. Când l-a întâlnit pentru prima oară, a avut o surpriză, pentru că nu se aștepta niciodată la ceea ce a urmat. În 2012 a născut-o pe micuța Leila, iar în 2013 l-a cunoscut pe tatăl ei, Scott Andersen, potrivit metro.co.uk.

Ambii locuind în Victoria, Australia, căutarea nu a durat prea mult, iar în cele din urmă, a meritat efortul. Când s-au văzut, Aminah și Scott s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Circumstanțele au fost propice, având, deja, o fetiță împreună, așa că au hotărât să se căsătorească.


    Aminah Hart l-a găsit pe donatorul de spermă Scott Andersen, tatăl micuței Leila, și s-a căsătorit cu elfoto: Demi Lee Photography
Aminah Hart l-a găsit pe donatorul de spermă Scott Andersen, tatăl micuței Leila, și s-a căsătorit cu elfoto: Demi Lee Photography

Povestea lor de dragoste a ajuns, acum, subiectul unei cărți numite „How I Met Your Father”/„Cum l-am cunoscut pe tatăl tău”. Curând va fi realizat și un film pe baza acesteia.

Ce a făcut-o să îl caute pe bărbat

Totul a început când Aminah avea 42 de ani. A decis să apeleze la un donator de spermă anonim după ce i-a pierdut pe cei doi fii ai săi, Marlon și Louis, la doar 14 săptămâni, respectiv 14 luni, din cauza unei anomalii genetice.

A cunoscut, din nou, fericirea când i-a dat naștere micuței Leila, la 14 august 2012. Totuși, faptul că Aminah a copilărit fără tată a făcut-o să nu își dorească ca fiica ei să treacă prin același lucru. Așa că a pornit în căutarea donatorului de spermă. Circumstanțele au făcut ca ei doi să se întâlnească, întrucât Scott le-a spus celor de la clinica de fertilitate că ar vrea să o cunoască pe una dintre femeile care avea copiii cu ajutorul spermei lui.

Aminah și tatăl micuței Leila s-au cunoscut la 18 august 2013, în Melbourne. „A fost mult mai ușor decât anticipasem. Eram emoționată... mergeam să întâlnesc un străin și aveam în brațe acest copil genetic”, a povestit Aminah. S-au plăcut de la prima vedere, iar în 2015 și-au unit destinele. La început, fiica lor s-a împotrivit, zicându-i tatălui ei „nu te poți căsători cu mama”, însă, în cele din urmă, s-a acomodat cu ideea. „Am simțit că era începutul a ceva incredibil de frumos. Puteai vedea fericirea și euforia pură din cameră. Trupa știa cum să lucreze cu audiența și a scos pe toată lumea pe ringul de dans – chiar și pe Scott, care nu dansează de obicei”, a povestit Aminah, despre nunta lor.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Kirstie Alley jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg