A vâslit 62 de kilometri într-un dovleac uriaș: „N-a fost ușor, mi s-a pus cârcel!”

Steve Kueny, din Missouri, a realizat cea mai lungă călătorie pe apă într-un dovleac, luni, sperând să ajungă în Cartea Recordurilor. El a vâslit pe fluviul Missouri bostanul de 544 de kilograme, pe care l-a botezat Huckle Berry.

Steve Kueny a vâslit în dovleacul Huckle Berry, pe fluviul Missouri (Foto: captură video)
Steve Kueny a vâslit în dovleacul Huckle Berry, pe fluviul Missouri (Foto: captură video)

Lui Kueny i s-a alăturat un echipaj de la Clubul Paddle KC Padding, împreună cu mai multe bărci care s-au asigurat că „fac ceva foarte prostesc în siguranță”, potrivit lui Steve. Echipajul l-a ajutat să-și urmărească ritmul, pentru a se asigura că totul merge așa cum trebuie, relatează USA TODAY.

Călătoria lui Steve Kueny a durat 11 ore

A fi în interiorul unui dovleac sculptat este exact cum ți-ai imagina, puțin rece și umed. Pe baza calculelor preliminare, Kueny a vâslit puțin peste 62 de kilometri, timp de 11 ore, îngenuncheat în interiorul bostanului Huckle Berry.

Keny a început să planifice și să facă pași concreți pentru a face această călătorie în jurul lunii februarie a acestui an, dar a avut întotdeauna o pasiune pentru vâslit și pentru dovleci giganți. Kueny s-a antrenat pe râu în adolescență și s-a apucat de cultivarea dovlecilor uriași în 2020, în plină pandemie, când toată lumea a început să-și dezvolte pasiuni precum grădinăritul sau gătitul. Deși pe hârtie totul a decurs ușor, călătoria sa cu Huckle Berry a fost o adevărată provocare.

„Nu prea am avut loc să îmi întind picioarele. Mi s-a pus și cârcel”, a explicat Steve. Dovleacul folosit de el a avut o lungime de 3,9 metri, iar lui Kueny i-a luat 45 de minute să îl scobească.

Poate dura toată ziua sau se poate termina în cinci minute”, a spus el în timp când a urcat în Huckle Berry. „Sunt doar un tip cu un dovleac și un sentiment capricios al aventurii. Sunt aici să mă distrez.”

Bărbatul a spus că intenționează să trimită toate dovezile colectate pentru a-și corobora călătoria, cum ar fi martori, date GPS, marcaje de timp, înregistrări video, fotografii, printre alte documente, către Cartea Recordurilor Guinnes, pentru ca recordul lui să rămână în istorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net