A venit la balul de absolvire în sicriu! Cum au reacționat profesorii când au văzut-o

O adolescentă din Marea Britanie a venit la balul școlii sale din South Yorkshire într-un sicriu! Abi Ricketts (16 ani) s-a costumat într-un vampir, spre șocul profesorilor și al colegilor săi.

Eleva Abi Ricketts, într-un sicriu la balul de absolvire iulie 2023
Abi Ricketts și-a dorit să fie în centrul atenției, la bal (Foto: Tik Tok)

Abi Ricketts a avut parte de ajutorul familiei sale

 Abi a avut parte de ajutorul tatălui și al fratelui ei, care au condus-o la bal într-o mașină neagră, marca Volvo XC90, și au ajutat-o să își facă intrarea inedită. Ricketts a purtat o rochie de culoare neagră și s-a machiat precum un vampir veritabil din filme. „Acest eveniment va intra în istorie”, a spus Abi Rickets, pe Tik Tok.

Eleva britanică Abi Ricketts machiată precum un vampir, la balul de absolvire
Abi s-a machiat precum un vampir (Foto: Tik Tok)

Imaginile cu adolescenta venind în sicriu și „trezindu-se din morți” la bal s-au viralizat pe rețelele sociale. „Nu mi-am dorit niciodată să fiu ca toți ceilalți. Întotdeauna mi-am dorit să fiu în unică și nonconformistă. Chiar și profesorii m-au lăudat! Mi s-a părut uimitor că tatăl și fratele meu au fost implicați în asta. Inițial am vrut să folosim un dric, dar nimeni nu ne-a lăsat să închiriem unul, a declarat adolescenta, pentru Kennedy News.

Tatăl lui Abi a fost cel care a pus la cale marea intrare: „Tatăl meu asculta și cânta melodia Year Zero, de la trupa Ghost, în mașină și ne-am uitat amândoi unul la altul și am știut că acesta este cântecul perfect pentru intrarea mea la bal.

Cu doar o săptămână înainte de eveniment, Abi a reușit să găsească un sicriu, pe care a cheltuit 50 de lire sterline, și pe care l-a pictat și căptușit cu un cearșaf de pat. Eleva a fost foarte mândră că toți colegii ei și-au dorit să facă poze cu ea la bal și că a fost în centrul atenției pe tot parcursul serii. De când a mers la bal, Abi a distribuit fotografii cu momentul inedit pe TikTok, iar postarea a devenit virală, strângând aproximativ 1,6 milioane de vizualizări.

Elevii britanici care părăsesc Secondary School/Școala Secundară, la vârsta de 15-16 ani, au parte primul bal de absolvire, al doilea fiind în Anul 13, la vârsta de 17-18 ani, atunci când termină liceul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net