A vrut să se îmbrace, dar a fost îngrozită de ce a găsit în dulap


    a fost îngrozită de ce a descoperit în dulap printre haineFoto Getty
a fost îngrozită de ce a descoperit în dulap printre haineFoto Getty

Viespiile sunt unele dintre cele mai de temut insecte din cauza înțepăturilor care nu doar că sunt deosebit de dureroase, dar sunt și foarte veninoase. Există persoane care pot deceda din cauza unei înțepături de viespe. O femeie a făcut o descoperire de coșmar atunci când și-a deschis dulapul pentru haine.

Aceasta a găsit o viespe uriașă în șifonierul său, una de origine asiatică, al cărei venin este suficient de puternic încât să topească țesuturile umane, relatează Metro.co.uk. Din fericire, femeia nu a fost înțepată și a reușit să o ia dintre haine cu ajutorul unui compas.


    Foto Twitter
Foto Twitter

Este foarte posibil ca viespea să fi fost regina stupului pe care de regulă îl părăsește în această perioadă pentru a intra în hibernare, în timp ce restul viespiilor rămân active între august și octombrie.


    Foto Twitter
Foto Twitter

A fost înregistrat un caz în Franța, unde șase oameni au murit după ce au fost înțepați de o viespe asiatică. Cel mai probabil, aceasta a ajuns în statul francez prin intermediul plantelor importate din China.


    Foto Twitter
Foto Twitter

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg