Activități și evenimente de weekend. Cum ne putem distra pe 18 și 19 mai

Ce facem sâmbătă, 18 mai?

De la ora 10 are loc evenimentul sportiv caritabil intitulat „Game, set, heal” prin care se sărbătoresc victoriile copiilor și ale adulților în lupta cu afecțiunile oncologice și se lansează un nou program terapeutic dedicat recuperării lor.

weekend distractie jpeg

Și pentru că ne dorim să participați cu mic cu mare pentru a-i susține, evenimentul se va desfășura pe 2 terenuri alăturate, unul destinat reprizelor de tenis demonstrativ și competițiilor și celălalt în care cei mici se pot bucura de ateliere distractive, pictură pe față, inițiere în tenis și tras cu arcul. Prețurile încep de la 106 lei.

Mult-stimata stea a muzicii fado, Mariza, revine în România la Sala Palatului de la ora 20.00 pentru un nou și emoţionat concert oferit fanilor de inconfundabila artistă portugheză! În ultimele două decenii, Mariza s-a transformat dintr-un fenomen local, cunoscut doar unui mic cerc de admiratori din Lisabona, într-una dintre cele mai apreciate şi vândute vedete ale circuitului muzical internațional. Starul portughez a sărbătorit cea de-a douăzecea aniversare a carierei sale și cei 100 de ani de la naşterea regretatei Amália Rodrigues cu primul ei album complet, de piese clasice. Prețurile încep de la 152 de lei.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net