Adolescent cu dizabilități mintale, filmat și forțat să facă sex oral unui coleg


    Cei doi elevi se aflau în autobuzul școlar când a avut loc incidentulfoto: captură/The Daily Mail
Cei doi elevi se aflau în autobuzul școlar când a avut loc incidentulfoto: captură/The Daily Mail

Un adolescent în vârstă de 16 ani, cu dizabilități mintale, a fost filmat în timp ce era forțat să facă sex oral unui coleg, tot cu dizabilități, în autobuzul școlar.

Elevii ar fi trebuit să fie în grija unui supraveghetor în acele momente. Mama lui Jalen Aughterson (16 ani), un copil cu un IQ sub 50, a aflat de incident când a găsit videoclipul în telefonul fiului ei. Imaginile, surprinse din punctul de vedere al celuilalt băiat, îl arătau pe Jalen făcându-i acestuia sex oral, potrivit The Daily Mail.

Ambii adolescenți sunt elevi ai Școlii Pentru Copii cu Nevoi Speciale Monash din Melbourne, și se aflau într-un autobuz al companiei australiene de transporturi Crown Coaches. Părinții minorului au cerut explicații în legătură cu supraveghetorul, care ar fi trebuit să aibă grijă ca astfel de lucruri să nu se întâmple. „Nu îmi pot imagina niciun nmotiv pentru care un supraveghetor să nu observe așa ceva (scena din autobuz, n.r.). Am fost foarte, foarte fruioasă și mi-am spus «Ar trebui să fii orb»”, a declarat mama adolescentului.

„Ca părinți, vrem doar să ne asigurăm că copiii noștri sunt în siguranță în autobuz. Nu cred că trebuie să ai cine știe ce pregătire ca să fii supraveghetor. Trebuie doar să-ți pese”, a declarat și tatăl lui Jalen.

Directoarea școlii, Helen McCoy, a contactat poliția după ce părinții au anunțat-o de cele întâmplate. „Am fost îngrozită, bineînțeles... că supravegherea a fost inadecvată în autobuz, astfel încât să permită un astfel de incident să se întâmple”, a declarat femeia.

Compania Crown Coaches, care se ocupă cu toate școlile pentru copii cu nevoi speciale, a fost acționată în instanță.  De asemenea, Școala Monah a desființat contractul cu compania de transporturi. Ministrul Educației, James Merlino, a declarat că va porni o investigație independentă privind modul instituției de învățământ de a rezolva situația. 

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg