Aparatul care te ajută să scapi de rozătoare și insecte

#Best buys
Ultima actualizare:
image

Sezonul cald vine și cu câteva provocări mai ales pentru cei care stau la casă, dar nu numai. Vorbim de „războiul” pe care mulți dintre noi îl duc cu dăunători precum șoareci, șobolani, gândaci de bucătărie, furnici sau păianjeni. O armă care să vă ajute să învingeți în această luptă este un aparat cu ultrasunete și unde electromagnetice. 

Un astfel de aparat este Pest Reject Pro. Este capabil să emită ultrasunete care alungă dăunătorii din casă, iar undele electromagnetice vor fi percepute de rozătoare și insecte ca niște cutremure de mică intensitate care le vor face să se îndepărteze de zona în care acționează Pest Reject Pro. 

Este o soluție ecologică pentru îndepărtarea dăunătorilor de pe proprietatea dumneavoastră și nu necesită consumabile sau alte substanțe chimice. De asemenea, are și avantajul că este ușor de folosit pe termen lung. Mai multe, nu afectează nici copiii, dar nici animalele de casă precum câinii, pisicile, păsările sau peștii. Important de știut este și că nu interferează cu alte dispozitive electronice pe care le aveți în casă. 

Pest reject Pro emite impulsuri electromagnetice pe o suprafață de până la 300 de metri pătrați și crează un mediu neplăcut exact acolo una își fac cuiburi insectele sau rozătoarele. Printre avantaje se mai numără și faptul că nu necesită baterii pentru că se alimentează de la priză normală. 

image

Mai este important de știut că datorită modului său de acționare și prin faptul că îi deranjează pe dăunători, aproximativ o săptămână sau două e posibil să observați că dăunătorii vor fi foarte prezenți. Acest fapt ar putea duce la concluzia falsă că atrage dăunătorii, însă, de fapt, îi alungă. 

Prin emiterea unui curent specific, care nu este suportat de dăunători, care încearcă să scape și ies din cuiburi și ascunzători. Deci, trebuie să știți că nu se înmulțește numărul de dăunători, ci pur și simplu devin foarte vizibili în perimetrul pe care vreți să-l protejați. Pe măsură ce dăunătorii încep să părăsească zona de protecție, se va putea observa și că numărul lor este din ce în ce mai mic, până dispar complet pe o rază de aproximativ 300 de metri pătrați în zona în care emite Pest Reject Pro

Mai multe detalii despre acest aparat, dar și alte soluții pentru a scăpa de insecte și rozătoare puteți găsi accesând - ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net