Aparatul care te ajută să scapi de rozătoare și insecte

#Best buys
image

Sezonul cald vine ╚Öi cu c├óteva provoc─âri mai ales pentru cei care stau la cas─â, dar nu numai. Vorbim de ÔÇ×r─âzboiulÔÇŁ pe care mul╚Ťi dintre noi ├«l duc cu d─âun─âtori precum ╚Öoareci, ╚Öobolani, g├óndaci de buc─ât─ârie, furnici sau p─âianjeni. O arm─â care s─â v─â ajute s─â ├«nvinge╚Ťi ├«n aceast─â lupt─â este un aparat cu ultrasunete ╚Öi unde electromagnetice. 

Un astfel de aparat este Pest Reject Pro. Este capabil s─â emit─â ultrasunete care alung─â d─âun─âtorii din cas─â, iar undele electromagnetice vor fi percepute de roz─âtoare ╚Öi insecte ca ni╚Öte cutremure de mic─â intensitate care le vor face s─â se ├«ndep─ârteze de zona ├«n care ac╚Ťioneaz─â Pest Reject Pro. 

Este o solu╚Ťie ecologic─â pentru ├«ndep─ârtarea d─âun─âtorilor de pe proprietatea dumneavoastr─â ╚Öi nu necesit─â consumabile sau alte substan╚Ťe chimice. De asemenea, are ╚Öi avantajul c─â este u╚Öor de folosit pe termen lung. Mai multe, nu afecteaz─â nici copiii, dar nici animalele de cas─â precum c├óinii, pisicile, p─âs─ârile sau pe╚Ötii. Important de ╚Ötiut este ╚Öi c─â nu interfereaz─â cu alte dispozitive electronice pe care le ave╚Ťi ├«n cas─â. 

Pest reject Pro emite impulsuri electromagnetice pe o suprafa╚Ť─â de p├ón─â la 300 de metri p─âtra╚Ťi ╚Öi creaz─â un mediu nepl─âcut exact acolo una ├«╚Öi fac cuiburi insectele sau roz─âtoarele. Printre avantaje se mai num─âr─â ╚Öi faptul c─â nu necesit─â baterii pentru c─â se alimenteaz─â de la priz─â normal─â. 

image

Mai este important de ╚Ötiut c─â datorit─â modului s─âu de ac╚Ťionare ╚Öi prin faptul c─â ├«i deranjeaz─â pe d─âun─âtori, aproximativ o s─âpt─âm├ón─â sau dou─â e posibil s─â observa╚Ťi c─â d─âun─âtorii vor fi foarte prezen╚Ťi. Acest fapt ar putea duce la concluzia fals─â c─â atrage d─âun─âtorii, ├«ns─â, de fapt, ├«i alung─â. 

Prin emiterea unui curent specific, care nu este suportat de d─âun─âtori, care ├«ncearc─â s─â scape ╚Öi ies din cuiburi ╚Öi ascunz─âtori. Deci, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â nu se ├«nmul╚Ťe╚Öte num─ârul de d─âun─âtori, ci pur ╚Öi simplu devin foarte vizibili ├«n perimetrul pe care vre╚Ťi s─â-l proteja╚Ťi. Pe m─âsur─â ce d─âun─âtorii ├«ncep s─â p─âr─âseasc─â zona de protec╚Ťie, se va putea observa ╚Öi c─â num─ârul lor este din ce ├«n ce mai mic, p├ón─â dispar complet pe o raz─â de aproximativ 300 de metri p─âtra╚Ťi ├«n zona ├«n care emite Pest Reject Pro

Mai multe detalii despre acest aparat, dar ╚Öi alte solu╚Ťii pentru a sc─âpa de insecte ╚Öi roz─âtoare pute╚Ťi g─âsi acces├ónd - ACEST LINK

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg