Are 61 de ani şi niciun rid. Secretul tenului perfect e un produs banal

simeon stalpnicul png
Yazemeenah Rossi are 61 de ani şi un ten perfectFoto: Arhiva personală

Are 61 de ani şi e bunică, dar nu au zice. Deşi este la vârstă a treia, modelul Yazemeenah Rossi a surprins întreaga lume cu silueta perfectă şi tenul fără niciun rid. Cu adevărat incredibil este însă secretul femeii, care se foloseşte de un ingredient cât se poate de banal pentru a-şi menţine tenul radiant.

Yazemeenah, care s-a născut în Franţa, a dezvăluit că îşi menţine aspectul tineresc al tenului cu un produs care este la îndemna oricui: uleiul de măsline. Ea se dă zilnic cu ulei obişnuit pe faţă. Pentru un plus de strălucire, face o mască cu ulei şi zahăr pentru a-şi exfolia tenul, conform thesun.co.uk

Şi pentru păr tot la un tratament simplu apelează: Yazemeenah se dă la sfârşitul zilei cu ulei de rapiţă pe suviţele ei lungi şi albe. 

"Vin dintr-un mediu simplu, unde uleiul de măsline era folosit zilnic pentru orice. Îl foloseam şi pe piele şi pe păr. Media ne face să credem că avem nevoie de o groază de lucruri pentru a arăta bine", a povestit Yazemeenah.

simeon stalpnicul png
Femeia pune mare accent şi pe alimentaţia sănătoasăFoto: Arhiva personală

Născută în Corsica, ea crede că stilul de viaţă relaxat a ajutat-o să îşi menţină aspectul tineresc. Pe lângă ulei, ea are şi o dietă cât se poate de sănătoasă. Mânâncă un avocado zilnic şi mese pline de nutrienţi, legume, peşte, fructe şi nuci. "Cel mai bine pentru piele e să mănânci grăsimi bune şi să te oxigenezi. Nu mănânc niciodată feluri procesate sau congelate". 

Femeia, care acum stă în Malibu, a intrat în lumea modellingului la 28 de ani, o vârstă înaintată pentru această industrie. A devenit faimoasă de abia la 45 de ani, datorită părului lung şi alb şi a pielii perfecte. Ea a apărut de atunci în numeroase campanii.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Exproprierile pentru inelul metropolitan Oradea a primit girul Consiliului Judetean Bihor foto CJ Bihor jpeg
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg