Are șase ani și autism, dar a devenit expert în Pokemon Go

Ultima actualizare:

    Viața lui Ralph s-a schimbat în bine de când a descoperit Pokemon GoFoto: arhivă personală
Viața lui Ralph s-a schimbat în bine de când a descoperit Pokemon GoFoto: arhivă personală

Pokemon Go este jocul momentului, asta fără urmă de îndoială. Este cea mai descărcată aplicație și zi de zi capătă tot mai mulți utilizatori. Toți cei care umblă cu telefoanele peste tot doar pentru a prinde cei mai rari Pokemoni au declanșat o isterie mondială. S-a ajuns la lucruri nebănuite: unii au murit sau s-au accidentat, în timp ce alții au renunțat la venitul adus de un job stabil doar pentru a avea timp să se dedice jocului.

Cu toate acestea, Pokemon Go nu are numai consecințe negative. Este cazul lui Ralph Koppelman, copil de șase ani care suferă de autism. Acesta a reușit să-și încalce propriile reguli și să treacă de bariera pe care și-o autoimpusese.

"După ce am ascultat de sfaturile mai multor mămici, i-am arătat Pokemon Go lui Ralphie. Chestia asta e incredibilă. După ce l-a prins pe primul într-o brutărie, nu mai putea de bucurie. A ieșit imediat să captureze mai mulți și acolo a dat de un alt băiețel. S-a creat imediat o legătură între ei", și-a început povestea mama băiețelului, Leonore Koppelman.

Femeia a scris pe Facebook întreaga întâmplare și a atras atenția că jocul l-a făcut pe micuț foarte deschis, a stat de vorbă și cu alți oameni întâlniți pe stradă și chiar a mers în parc pe timp de seară, acolo unde nu ar fi vrut să intre înainte de a descoperi vânătoarea de creaturi virtuale.

"Copilul meu autist socializează. Vorbește cu lumea și zâmbește chiar și străinilor. Îi privește în ochi și le împărtășește ceva ce au în comun. Nu știam dacă să plâng sau să râd", a mai scris femeia în mesajul publicat pe rețeaua socială.

image
image
image
image
image
image
euroins despagubiri rca png
amanda bine bine jpg
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png
Ambulanță AREU Lombardia Foto Captură youtube jpg