Aşa arată cea mai frumoasă felină din lume: pisica cu două feţe

Ultima actualizare:

    Narnia a venit pe lume anul trecut Foto:Arhivă personală
Narnia a venit pe lume anul trecut Foto:Arhivă personală

O tânără din Franţa este fericita stăpână a celei mai simpatice pisicuţe din lume. Narnia s-a aflat în centrul atenţiei din prima lună de viaţă, căci aspectul ei este unul care nu poate trece neobservat. Vă prezentăm pisica cu două feţe, un exemplar extrem de rar în întreaga lume.

Narnia are jumătate de faţă neagră şi jumătate gri. Încă de puiuţ a reuşit să fie în centrul atenţiei. Ne ferim de oamenii cu două feţe, însă nu putem face acelaşi lucru şi cu această felină adorabilă. Judecând după numărul de aprecieri pe care l-a strâns o fotografie cu Narnia este clar că a cucerit inimile internauţilor de toate vârstele. 

Într-o locuinţă din Franţa trăieşte o pisicuţă din rasa British shorthair cu două feţe: jumătate neagră şi jumătate gri. Coloritul animalutului o face să se numere printre cele mai rare exemplare din lume. Cele două culori sunt perfect deliminate de linia trasată  de „mama natură”. Fotograful Jean-Michel Labat a surprins-o pe Narnia în cele mai dragălase ipostaze.


    Narnia a furat inimile internauţilor datorită frumuseţii sale Foto:Arhivă personală
Narnia a furat inimile internauţilor datorită frumuseţii sale Foto:Arhivă personală

Animăluţul a venit pe lume pe 28 martie 2017, iar stăpâna sa, Stephanie Jimenez, s-a îndrăgostit pe loc de ochii săi albaştri. Ce-i drept, oricărei persoane i-ar fi dificil să reziste farmecului pe care Narnia îl expune atât de natural. Chiar dacă nu se cunoaşte cu exactitate cauza coloritului deosebit al Narniei, în general animăluţele cu acest tip de look misterior poartă numele de „chimeras”. Se pare că în cazul lor două tipuri de ADN au fuzionat încă din pântecele mamei.

Venus este un alt exemplar de pisică cu două feţe şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai celebre feline de pe Pământ. Animalul, în vârstă de 9 ani, are propria lui pagină de Facebook şi a fost surprinsă într-un videoclip care a obţinut peste 3 milioane de accesari pe YouTube. În plus, datorită celebrităţii din mediul online, Venus a fost invitată într-o emisiune de renume de peste ocean: „Today Show”.

image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
fructe pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net