Au făcut sex sub un pod, chiar sub privirea copilului lor

image
Au făcut sex sub privirea tuturor - chiar și a copilului lor care stătea lângă eiFoto Mirror.co.uk

Sexul în public pare să fi devenit o obișnuință pentru tot mai multe cupluri nonconformiste. Doi amorezi au fost filmați de un martor, în timp ce făceau sex sub un pod, iar bebelușul lor, aflat în cărucior, era lăsat de-o parte, nesupravegheat.

Imaginile au fost surprinse în Manchester (Marea Britanie), pe la ora 10.00 am, de un rezident care i-a văzut pe cei doi chiar de la fereastra apartamentului în care locuiește, informează The Mirror. La început, martorul a țipat la cei doi îndrăgostiți să aibă puțină decență în public, dar aceștia nu l-au băgat în seamă și și-au continuat actul sexual sub podul peste care trec tramvaie.

„Faptul că un cuplu a făcut acest lucru sub privirea a poate sute de oameni în apropierea unor apartamente este și așa destul de grav. Dar faptul că au făcut sex la doar câțiva pași de propriul lor copil care se află în cărucior, este cu adevărat alarmant. Este un comportament dezgustător. Cu siguranță îngrijirea copilului era ultima lor grijă”, a declarat plin de indignare martorul, potrivit sursei citate.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg