Avantajele și dezavantajele tehnologiei No Frost la frigidere

Ultima actualizare:

Un frigider No Frost este, în general, puțin mai scump, dar are o serie de avantaje. Nu trebuie să dezgheți un congelator cu NoFrost, iar produsele tale congelate își păstrează gustul și structura. Acest articol enumeră avantajele și dezavantajele acestei tehnologii de frigidere.

Principiul frigiderului No Frost

Frigiderele noii generații, din fericire, nu au nevoie de o decongelare lunară. Gheața și zăpada de pe pereții aparatului sunt îndepărtate imperceptibil pentru ochii tăi. Această caracteristică face frigiderele moderne un asistent indispensabil în bucătărie. În principiu, există două tipuri de sisteme de răcire care nu necesită dezghețare manuală: picurare și No Frost. Și dacă prima există deja de suficient de mult timp și este cunoscută de toată lumea, atunci No Frost este o invenție relativ nouă, al cărei principiu încă nu este cunoscut. Sistemul No Frost îți permite aproape să uiți cum să dezgheți frigiderul. Acesta răcește produsele fără formarea de îngheț pe pereții frigiderului. Datorită acestei caracteristici, un astfel de frigider a fost numit No Frost, a cărui traducere înseamnă fără îngheț. Desigur, fără formarea înghețului, aparatul frigorific nu poate funcționa, deoarece în suprafețele reci din interiorul dispozitivului și datorită umidității ridicate a aerului, depunerile de zăpadă se vor așeza întotdeauna pe pereții frigiderului. Cu toate acestea, no front oferă o decongelare independentă a scoarței de gheață. Aceste funcții sunt disponibile și în sistemele de picurare, dar no frost este considerată o opțiune mai modernă, care oferă o îndepărtare mai bună a gheții, cautati frigidere No Frost pe Emag.

Avantajele unor frigidere No Frost

Sistemul No Frost ocupă o poziție de lider printre dispozitivele de răcire. Cu toate acestea, mulți preferă încă un dispozitiv clasic. Pentru a înțelege dacă frigiderele No Frost sunt atât de bune, așa cum spun producătorii despre ele, îți oferim o listă a avantajelor lor.

Avantajele sistemului No Frost:

  • Este foarte ușor să ai grijă de astfel de frigidere. Este suficient să cureți doar o dată pe an suprafețele sale.
  • Toate compartimentele camerei frigorifice au aceeași temperatură. De asemenea, congelatorul nu își schimbă temperatura scăzută.
  • Sistemul No Frost, spre deosebire de picurare, poate fi instalat atât în ​​frigidere, cât și în congelatoare.
  • Congelatoarele No Frost congelează produsele mult mai repede decât dispozitivele fără un astfel de sistem.
  • Deschiderea și închiderea frecventă a ușilor acestor frigidere nu afectează starea produselor. După o astfel de procedură, regimul de temperatură este restabilit foarte repede.
  • Pe suprafața din spate a frigiderului cu acest sistem nu se formează niciodată condens. Părțile interne ale dispozitivului cu No frost nu vor fi acoperite cu îngheț și nu vor fi acoperite cu gheață.

Dezavantaje ale No Frost

Din păcate, pe lângă o listă destul de mare de avantaje, frigiderele No Frost au și unele dezavantaje. Pentru a nu fi dezamăgit de alegerea ta după cumpărare, te sfătuim să te familiarizezi cu ele în avans.

Dezavantajele unor frigidere No Frost:

  • Dispozitivul No Frost este în interiorul frigiderului, astfel că dispozitivele cu această funcție sunt întotdeauna mai puțin încăpătoare decât par la prima vedere.
  • Congelatoarele și frigiderele cu două compresoare No Frost consumă mai multă energie decât omologii lor cu picurare. Cu toate acestea, această diferență nu este critică.
  • Unitățile cu sistemul No Frost sunt caracterizate de un ventilator care funcționează constant. Aceasta înseamnă că nivelul de zgomot în timpul funcționării sale va fi destul de ridicat.
  • Produsele depozitate în astfel de aparate trebuie ambalate în folie de polietilenă.
  • Frigiderele No Froct sunt destul de scumpe.

Cum alegi frigidere no frost

Potrivit Arctic, înainte de toate, trebuie să te asiguri că este vorba de tehnologia Full No Frost, prezentă în ambele compartimente de refrigerare, dacă ai de gând să achiziționezi o combină frigorifică. De asemenea, trebuie sa remarci prezenta unui sertar Garden Fresh, ca cel de pe un frigider Arctic, care păstrează prospețimea alimentelor și împiedică deshidratarea lor.

Asigură-te că dispozitivul de răcire pe care îl achiziționezi este dotat cu un ventilator sau cu sistem air flow dual tech, care distribuie uniform temperatura și umiditatea în ambele compartimente ale combinei frigorifice. Acesta împiedică amestecul de mirosuri între cele două compartimente și previne deshidratarea alimentelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net